Abe hora wie kakw danyk paltihte taq godina!? znachi az za moq fiat bravo 1.9 plashtam 120 lv, brat mi s fiat brava 1.6 plashta 30 lv. Zashto se chuwstwam "leko" preebanАбе хора вие какв данък палтихте тая година!? значи аз за моя фят браво 1.9 плащам 120 лв, брат ми с фят брава 1.6 плаща 30 лв. Защо се чувствам "леко" преебанПиши на кирилица!Митко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данък МПС
Collapse
X
-
Премествам темата в "консултации" - zgabrovskiAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Данък МПС
Ventsi написа:Abe hora wie kakw danyk paltihte taq godina!? znachi az za moq fiat bravo 1.9 plashtam 120 lv, brat mi s fiat brava 1.6 plashta 30 lv. Zashto se chuwstwam "leko" preebanАбе хора вие какв данък палтихте тая година!? значи аз за моя фят браво 1.9 плащам 120 лв, брат ми с фят брава 1.6 плаща 30 лв. Защо се чувствам "леко" преебанПиши на кирилица!Митко
Коментар
-
Точно - над 100 коня теслата е голяма, не признават и 1/2 намалението заради катализатора.А твоя човек с 1.6 16v сигурно е бил с германската версия от 90 коня.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъктакъв е закона, макар и доста глупавза 1 kW, разликата е около 5 пъти, което е смешноти явно си JTDа той е 90 коня, или поне така е записана :DFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Ventsi написа:sev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъктакъв е закона, макар и доста глупавза 1 kW, разликата е около 5 пъти, което е смешноти явно си JTDа той е 90 коня, или поне така е записана :D
Коментар
-
[quote="sev"][quote="Ventsi"]sev написа:има си тема за товаколите над 74 kW са с доста по-висок данъками това ти казвамв данъчното са я писали или 90 коня, защото има такъв моторили 101и е минал в долната графаиначе данъка му е колкото твоя, ако си е записана както трябвапитай го, той ще ти каже :DFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
е даако в талона за променили една цифра, за да стане другия двигател :D може и да има проблемно да речем, че в талона всичко е наред, а само мощността е другане мисля, че е пролемможе би проблеми ще има и ако в талона си пише да речем 76 kW и в данъчното са спестили 2 kWслед време може да излезе наяве
Коментар
-
Нормално е ако си 1,9 JTD да си малко по мощен от 1,9 ТД така че тая разлика от 2-3 киловата те прехвърля над границата от 74 киловата на която данъка е 28лв а ти скачаш над 100 лв данък така че няма за какво да се ядосваш не си прецакан.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар