Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с потенето на стъклата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: кола

kluchar написа:
    Гледам по хорумите и на други марки коли се сваля таблото или поне даста работи http://www.renault-bg.com/smf/index....%D1%82+%D0%B13
    Твоето мнение съм го пропуснал Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Благодаря ти за линковете .....Всяка кола си има особености,и всяка част се сменява по различен начин... Радвам се че толкова хора се отзоваха по моя проблем
    Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Re: кола

alex_17V написа:
      Радвам се че толкова хора се отзоваха по моя проблем
      ти ако беше пуснал на търсачката потене на стъклата да видиш колко теми има - ще се радваш, че до сега никой не те е сиктирдосал
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мислиш че не знам колко теми има ли ? Но във всяка тема има различни писаници от който не може да стане ясно на човек какъв е точно проблемът му за това пуснах нова тема!И нека в темата да няма излишен спам, може и на някой друг да помогне..
        Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Е, щом много губи.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Колега да споделя и аз, преди два месеца купих пунто на жената и познай - прозорците се потят ама нищо не се вижда.Изчетох насам натам и видях колко е трудно да се смени това радиаторче и реших първо да пробвам с течнос за запушване на течове, защото естествено 100 лв са си пари за смяна при майстор. Човека от когото купих течността ми вика не си давай парите напразно няма да има ефект, ама аз да пробвам.Е ефекта не беше веднага, но за десетина дена от тогава и забравих за проблема. Много съм доволен- не се сещам каква марка беше течността, но знам, че беше 8 лв., някаква английска мисля беше. Просто си спестих едно голямо разглобяване поне засега, но така като гледам ще изкара.Ако те интересува каква марка точно беше мога да проверя.Моят съвет е да пробваш първо по лесния начин, а след това ако не стане знаеш какво да правиш. А и 8 лв не са кой знае какви пари.Хайде със здраве!

Коментар

Working...
            X