А без да се сваля таблото няма ли да стане ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с потенето на стъклата...
Collapse
X
-
за радиатор
Колега моя съвет е да си вземеш едно ново радиаторче( но не от моргата), независимо какво е само да е ново и да си го смениш.Наистина хамалогията е голяма но няма как и на това му идва времето. Като се наведеш отдолу под централната конзола се вижда кутията през която минава въздуха за парното. Вътре в нея е това прословуто радиаторче. Ако тръгнеш да го сменяш се въоръжи с търпение. Стягай после внимателно всяко болче и видия защото почват в последствие едни скърцания от таблото и може да се отровиш. А ако решиш да правиш гимнастиката в сервиз вземат по 100-тина лева за смяна, но го смени че зимата без парно е ад. Но без смъкването на таблото е невъзможно. ПоздравиFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: за радиатор
DqnkovБлагодаря ти за отговора,ще го сменям няма как,мисля че ще се справя колкото и да е сложно! А относно скърцанията винаги ще има, дори всичко да се завие както трябва.Най-странното е че пунтото си има силно парно,става на баня вътре,и този проблем с радиаторчето е одавна, защото и миналата зима беше същото....Тея когато са ги правили тези Фиати не са помислили че някога ще трябва да се сменява радиаторчето на парнотоФиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
...
Братле повярвай ми фиата е песен. Хвани се да сменяш на рено- на мене ми идваше да ревна с глас. Между другото в Евро07 има радиатори от 27- до 45 лева. И най евтиния да вземеш няма да сбъркаш. Само споко първите няколко дена ще имаш пак такива гадости по стъклото докато пообгори но няма страшно после всичко ще е ок. ПоздравиFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
alex_17V написа:Такаа, дали ще го лепя, дали ще си купя нов или втора употреба си е моя работа!alex_17V написа:Не мисля че трябва да сваля цялото табло за едно радиаторче,може ли някой да ми каже къде точно се намира защото не успях да го видя...
Коментар
-
кола
Гледам по хорумите и на други марки коли се сваля таблото или поне даста работи http://www.renault-bg.com/smf/index....%D1%82+%D0%B13
Коментар
-
biser_as написа:Верно, че си е твоя работа как ше постъпиш и къф радиатор ше сложиш, мма питаш за съвет и хората ти дават Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Мми ти мое да не мислиш, че трябва се сваля таблото, мма тия от Фиат явно са били на друго мнение кат са го проектирали, къде и как да стои Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Намира се на такова място, че единствения вариант да го видиш е да си свалиш цялото табло и кат махнеш "инженерното творение" с въздуховодите, клапите и вентилатора, ше моеш да го извадиш на бял свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6
Коментар
-
Аз може и да не съм разбрал, но да питам. Има ли загуба на антифриз? Защо ако пък влиза вода отнякъде в колата, пак ще гимжи и ще се поти всичко, при наличие на такава влага. И мазното също не е признак. Не казвам, че не е радиатора, но чак толкова ако "гимжи" значи няма антифриз в двигателя.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Аз може и да не съм разбрал, но да питам. Има ли загуба на антифриз? Защо ако пък влиза вода отнякъде в колата, пак ще гимжи и ще се поти всичко, при наличие на такава влага. И мазното също не е признак. Не казвам, че не е радиатора, но чак толкова ако "гимжи" значи няма антифриз в двигателя.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар