Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с потенето на стъклата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А без да се сваля таблото няма ли да стане ?
    Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

за радиатор

Колега моя съвет е да си вземеш едно ново радиаторче( но не от моргата), независимо какво е само да е ново и да си го смениш.Наистина хамалогията е голяма но няма как и на това му идва времето. Като се наведеш отдолу под централната конзола се вижда кутията през която минава въздуха за парното. Вътре в нея е това прословуто радиаторче. Ако тръгнеш да го сменяш се въоръжи с търпение. Стягай после внимателно всяко болче и видия защото почват в последствие едни скърцания от таблото и може да се отровиш. А ако решиш да правиш гимнастиката в сервиз вземат по 100-тина лева за смяна, но го смени че зимата без парно е ад. Но без смъкването на таблото е невъзможно. Поздрави
      Fiat Brava 1.6 16V 90HP
      Fiat Brava 1.2 16V 80HP
      Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

а сега каквото е на вън, ако нямаш гараж ще ти замръзнат пръстите и няма да можеш да работиш хич.
        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

кола

Аз за това си карам така вече 2-3 години като знам чеако разглобя всичко дали ще го зглобя правилно
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

:D това си е най големият филм,в който може да се вкара човек.Виж ако беше Браво...Вземи си едно ново радиаторче към 35 лв са някъде,колкото и да е фалшиво ще езкара 5-6 години.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

Re: за радиатор

DqnkovБлагодаря ти за отговора,ще го сменям няма как,мисля че ще се справя колкото и да е сложно! А относно скърцанията винаги ще има, дори всичко да се завие както трябва.Най-странното е че пунтото си има силно парно,става на баня вътре,и този проблем с радиаторчето е одавна, защото и миналата зима беше същото....Тея когато са ги правили тези Фиати не са помислили че някога ще трябва да се сменява радиаторчето на парното

Коментар

...

Братле повярвай ми фиата е песен. Хвани се да сменяш на рено- на мене ми идваше да ревна с глас. Между другото в Евро07 има радиатори от 27- до 45 лева. И най евтиния да вземеш няма да сбъркаш. Само споко първите няколко дена ще имаш пак такива гадости по стъклото докато пообгори но няма страшно после всичко ще е ок. Поздрави
                Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Еми ще видя как вървят в моя град,и ще купувам пък ще се сменя някак

Коментар

alex_17V написа:
                    Такаа, дали ще го лепя, дали ще си купя нов или втора употреба си е моя работа!
                    Верно, че си е твоя работа как ше постъпиш и къф радиатор ше сложиш, мма питаш за съвет и хората ти дават Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                    alex_17V написа:
                    Не мисля че трябва да сваля цялото табло за едно радиаторче,може ли някой да ми каже къде точно се намира защото не успях да го видя...
                    Мми ти мое да не мислиш, че трябва се сваля таблото, мма тия от Фиат явно са били на друго мнение кат са го проектирали, къде и как да стои Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Намира се на такова място, че единствения вариант да го видиш е да си свалиш цялото табло и кат махнеш "инженерното творение" с въздуховодите, клапите и вентилатора, ше моеш да го извадиш на бял свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

кола

Гледам по хорумите и на други марки коли се сваля таблото или поне даста работи http://www.renault-bg.com/smf/index....%D1%82+%D0%B13
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

biser_as написа:
                        Верно, че си е твоя работа как ше постъпиш и къф радиатор ше сложиш, мма питаш за съвет и хората ти дават Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                        Няма спор че доста хора се отзоваха по темата, за което съм и благодарен, просто един казва -купи си колкото се може по-скъп, втори- купи си най-евтиния, трети- купи си от морга ...
                        Мми ти мое да не мислиш, че трябва се сваля таблото, мма тия от Фиат явно са били на друго мнение кат са го проектирали, къде и как да стои Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Намира се на такова място, че единствения вариант да го видиш е да си свалиш цялото табло и кат махнеш "инженерното творение" с въздуховодите, клапите и вентилатора, ше моеш да го извадиш на бял свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                        Разбрах вече че няма да е лесно и ще трябва да се сваля таблото.Тези когато са правили Фиатите не са съобразили много работи не само радиаторчето,но както и да е....А както го дават на вали сняг а аз как нямам гараж, става интересно

Коментар

палиш огин на седалката и бачкашили ще подгрееш с домашаркаа другия вариант е даваш 100лв и кусур и ти го сменят
                          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Аз може и да не съм разбрал, но да питам. Има ли загуба на антифриз? Защо ако пък влиза вода отнякъде в колата, пак ще гимжи и ще се поти всичко, при наличие на такава влага. И мазното също не е признак. Не казвам, че не е радиатора, но чак толкова ако "гимжи" значи няма антифриз в двигателя.
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                              Аз може и да не съм разбрал, но да питам. Има ли загуба на антифриз? Защо ако пък влиза вода отнякъде в колата, пак ще гимжи и ще се поти всичко, при наличие на такава влага. И мазното също не е признак. Не казвам, че не е радиатора, но чак толкова ако "гимжи" значи няма антифриз в двигателя.
                              точно!има и вариант да вържеш входа за изхода на радиаторчето на парното при коша на двигателя - но тогава зимата ше умреш от студ вътре...п.п. иначе смяната на радиаторчето на парното на Пунто си е "Пълна промяна" отвсякъде
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Губи антифриз, не съм сигурен колко но не е малко.. Определено не влиза вода от никъде, свалял съм мокета и пода нямам никакви забележки, 99,9% че е радиаторчето.

Коментар

Working...
                                X