Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво евентуално съм потрошил?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MaFioSSo написа:
    MEMO написа:
    Магарето е същото на всичко що е браво брава марея и типо без значение на мотора.За отзад най вероятно носача е крив а инерционния изключвател се намира на лявата колонка под таблото-като свалиш страничния капак на таблото ще го видиш.
    Колега кажи как изглежда този инерционен изключвател?аз намерих 1 отгоре гумирано и го натиснах и цъкна и после кат го натисках не цъкаше повече!
    Точно това е. За да "цъка" пак трябва пак да изключи след силен удар.

Коментар

Щом е изцъкало значи е било изключило и сега колата трябва да пали,ако го удариш с нещо трябва пак да изключи и пак да изцъка като го натиснеш.Понякога дори и включено не затваря контактите си затова ако не си запалил още дай накъсо с един кабел контактите му и пробвай пак.

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
        А успя ли да запалиш след това
        Не съм пробвал че масления филтър е пробит и утре ще го сменям че и масло не остана...като запали ще кажа!Остава да разбера задния мост с кои модели е съвместим за да знам дали само от купе да търса или от всичко
        Lancia Kappa 2.4 20V V.I.S

Коментар

Immortal написа:
          MaFioSSo написа:
          MEMO написа:
          Магарето е същото на всичко що е браво брава марея и типо без значение на мотора.За отзад най вероятно носача е крив а инерционния изключвател се намира на лявата колонка под таблото-като свалиш страничния капак на таблото ще го видиш.
          Колега кажи как изглежда този инерционен изключвател?аз намерих 1 отгоре гумирано и го натиснах и цъкна и после кат го натисках не цъкаше повече!
          Точно това е. За да "цъка" пак трябва пак да изключи след силен удар.
          Ясно мерси много!

Коментар

MEMO написа:
            Щом е изцъкало значи е било изключило и сега колата трябва да пали,ако го удариш с нещо трябва пак да изключи и пак да изцъка като го натиснеш.Понякога дори и включено не затваря контактите си затова ако не си запалил още дай накъсо с един кабел контактите му и пробвай пак.
            Добре колега ако имам проблем ще направа както казваш...аз от скоро го имам купето и още не го знам кво що...преди тва имах дедра обаче така като гледам почти всичко е същото

Коментар

Под седалката на шофьора няма ли едно кръгло черно копче без надписи, което да освободи достъпа на гориво?

Коментар

Заден мост ще ти стане от типо,ако не е с дискови спирачи ще си прехвърлиш твойте и готово.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Заден мост ще ти стане от типо,ако не е с дискови спирачи ще си прехвърлиш твойте и готово.
                  Мерси колега...ама си 100% сигурен нали че да не взема някав мост и после кат тръгна да го слагам и да стане така, че не е същия?

Коментар

Колата иначе запали остава само мостовете да сменя и сме пак в играта!

Коментар

Рамката на задните мостове е еднаква на всичко на Типо платформа. Разлика може да имаш в изнесеността на задните носачикупето би трябвало да е с по-изнесените. Сложи си твоите, за да ти е по-спокойнотъкмо ще е подходящ момент да си смениш и причинителите за "разчекната" задница. Евентуална заигравкане кой знае колко драматична може да имаш с 2-те спир. тръбички към моста. При различните модели има разлики при прехода от тези под купето към моста.Принципно и при предните мостове е такапри носачите 100% - има къси и дългикупето би трябвало да е с дългите\, но не точно. Разликатапри съответните Типо базирани модели би трябвало да е в широчината на отворите за болтовете, с които се закрепва моста и съответно дебелината на болтовете. Принципно за Купе 94-96 даватеПер моста пак еднакъв с всичко на типо платформа. А и на 155-цата слагах от Браво след челен бордюр , така че, би трябвало да станат нещата.
                      AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                      AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Мерси колега...намерих си мост от купе...така 100% всичко ще е ок...а какво трябва да сменя за да не ми е разкрачена задницата?

Коментар

В повечето случаи - това: ремонтен комплект за мостаПо-рядко това - заден тампон на задния мост + предния тампон на мостаЕстествено, първо се гледа има ли нужда, и ако да - от къде идва луфта за "разкрачването".МОДЕРИРАНО -> Реклама.Модераторски екип на fiat-bg.org
                          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Ясно...добре мерси колега!

Коментар

Working...
                            X