Чудя се дали има разлика в рамената на задната чистачка на Браво със спойлер и Браво без спойлер?! Чудя се,защото сложих задна врата със спойлера,но рамото на чистачката е от мойта старата и сега като пусна чистачката,забива в спойлера и спира ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика в рамената на задната чистачка на Браво?!?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:то спойлера е допълнително така че едвали да има различни ама нещо се извиваше и става или началото да се промениФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ogi28b написа:Една и съща е чистачката на Браво от 95 до 2001, и после на Стилото с 3 врати. Може би нещо не е наред със спойлера, оригиналния ли е? Да не е някой хванат с лепило поксипол...kluchar написа:Ми това от пласмасата нали и то се извива малко като се нагрее и не стига до горе се се удри Илко нещо така го беше правил .Виж на някоя друга кола как е точтноФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ако се загледаш странично в чистачката докато тръгва ще видиш,че в горно средно положение горния и край стърчи (не ляга плътно по стъклото) и затова закача в спойлера. Решението е друг вид гумичка и метални шини,които са по-меки и позволяват на чистачката да приеме формата на стъклото за да не стърчи и закача.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Да внеса и аз малко спам в темата има ли начин на тази задна чистачка да се сложи перо тип "банан", мисля си че ще е удачен изборФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Ако се загледаш странично в чистачката докато тръгва ще видиш,че в горно средно положение горния и край стърчи (не ляга плътно по стъклото) и затова закача в спойлера. Решението е друг вид гумичка и метални шини,които са по-меки и позволяват на чистачката да приеме формата на стъклото за да не стърчи и закача.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
И аз имах подобен проблем.С нова чистачка всичко се нагласи - 22 лв.Пробвах само перата да сменя, но ефекта не е задоволителен. Износват се пластмасовите осички и един водач и перото започва да се усуква и не приляга хубаво.А на старата врата добре ли чистеше тази чистачка - равномерно ли миеше прозореца?Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:И аз имах подобен проблем.С нова чистачка всичко се нагласи - 22 лв.Пробвах само перата да сменя, но ефекта не е задоволителен. Износват се пластмасовите осички и един водач и перото започва да се усуква и не приляга хубаво.А на старата врата добре ли чистеше тази чистачка - равномерно ли миеше прозореца?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар