След като се появиха съобщение, че Фиат ще пускат автомобили с бензинови двигатели снабдени с турбо много се зарадвах.Обаче вече доста време не съм видал да се продават на българския пазар, а на мен чакалто ми се изчака.Форд също щяха да пускат т.нар. Екобуст двигатели, но при новия Фокус няма такива. После се чу, че новата фиеста ще е с такъв двигател, но и тук нищо.Ще караме ли скоро коли с бензинови турбо двигатели или това са търговси трикове. Може би при специални поръчки?Няма ли някой по-нова вътрешна информация?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите автомобили с турбо мотори!
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Само 150 коня! Чаках да пуснат поне 1.6 - 170-180 коня, че нещо мудни ми се видят тези 150 коня.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
В момента карам нещо с приблизително същата мощност 143-145 коня и чакам да му свърши гаранцията догодина, за да го чипосам и направя 160 коня. От 60 до 100 ускорява за 5 секунди и ако не внимавам бързо достига 140-150, но ми се иска и нещо да вие под капака и да не е TDI най-просто казано.Двигателя, който обещаваха Форд - 1.6 с 170-180 коня беше идеалния вариант, но все пак Форд. Нали разбираш!Ще почакам още 2 години, връщам настоящата кола и ще взема нещо от тоя сорт - 180-220 коня.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Аз съм на ясно! Искам проста (народна кола) с 1.8 - 2 литра двигател, купе до 1500 кг и мощност 180-220 коня от магазина, т.е. нова и да не е Q7, X5 или други подобни с тегло на купето 2.5 тона. И да е на бензин!Този модел е представен преди месец, а аз новата кола я взех преди 2.5 години. Като съм Марко Тотев какво да направя?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Искам на колата, която карам аз да съм направил първите 10 000 км, а не някой ахмак дето си няма понятие от разработване на нов автомобил. Фиат ми бе първата, втората и пред пред последната кола. Това че на Немски Фолкс Ваген означава народна кола не го прави народна кола, да не говорим, че Голфа от Голф 3 не е това, което беше. След 2-3 години може да зарадвам жената с една Жулиетка, защото й е любима марка, но това което ще постигне Фиат след 4-5 години ще бъде нещо феноменално. Да не забравяме, че дъщерната фирма Ферари за 2012 година ще трябва да конструира, изтества и пусне в производство 1.5 или 1.6 4-цилиндров двигател за Формула 1. До 2015 очаквам тези мотори да влязат и в новите модели на Фиат. Все пак увеличавайки производството производствената цена пада.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар