stefaka222 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите автомобили с турбо мотори!
Collapse
X
-
-
Алфата е нова и е с най-много к.с. на литър. Ето я: http://www.pistonheads.com/sales/2019618.htmВ youtube има доста интересни клипчета с нея.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
VooDoo написа:spark написа:Alfa-Romeo Gulietta 1750кубика 235 коня, не ти ли стига?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:VooDoo написа:spark написа:Alfa-Romeo Gulietta 1750кубика 235 коня, не ти ли стига?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
И мойта е на изплащане, но това е първият и последният ми лизинг в живота в Булгаристан. Тук няма нищо нормално. Толкова проблеми и неясноти, просто не е истина.По темата: Винаги съм казвал, че мощните коли нямат място в града. Щом на колегата му е присърце такъв автомобил, рано или късно ще си сбъдне мечтата. Само да не му използва магаретата където нетрябва.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
biker_81 написа:И колко хора във Варна вземат 1500 лв чиста заплата ?Аз не познавам такива,средната заплата тук е 500-700 лв чисто .За повече от 1000 лв аз поне обяви не съм срещал или трябва нещо връзки да имаш или не знам и аз къде се вземат тея пари.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Според мен 20 000 лв. първоначална вноска и 33 000 за 5 години ти идва към 700 лв. С оскъпяването връщаш 42 000. Какво толкова страшно има не разбирам.Освен това 1500 лв. е стартовата заплата в НР, до колкото съм чул от кандидатстващи за работа там. Кума ми работи за софтуерна фирма и заплатата му е над 4000 лв.Не разбирам тези, които дават 60-70 хиляди за 25 годишна панелка, а за нова кола да се стискат.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
в панелката може да се живее може и семейство да се създаде панелката е домдомът е сигурност уют семействоБез дом не може да се живее не може в пещера или на палаткаКолата е глезотия колата е разход колата не е вечна а панелката и децата и внуците ще я ползватколата-- и без кола съм бил, кофти е но има и алтернативибез дом няма да мога Много хора го мислят това Погледни в някоя циганска махала имат коли за по 10000лв а живеят в бараки за 1000лева по разумно е да създадеш дом първо и чак тогава глезотията скъпа колаХората дори да са роднини се избиват и намразват за една панелкаКОЙТО НАМА КОЛА ИМА КРАКАКОЙТО НЯМА ДОМ НЯМА ПОДСЛОН!!!КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар