От известно време лапичката на таболото която е за инжексиона повреме на път светва(а до колкото знам това не трябва да става).В началото докато само светваше лампата не и обръщах особенно внимание но започна да работи на по високи обороти (около 1500) или на по ниски(около 500) ,а нормалните и са около 900,а от вчера дори понякога като и подам газ колата убива от скороста сякаш натискам спирачка или свършва газта.Колата е Фиат брава 1.4 моноинжексион;96година с АГУ Lovato.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с инжексиона!!!
Collapse
X
-
Инжексиона какво е?Инджекшъна, инжекциона или инджектиона?Fuel injection - a means of metering fuel into an internal combustion engine.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
огледай да не дърпа от някаде въздух онзи ден на лагуната едно вакумно мъркуче се беше откачило точно това правеше ,сложих го и зааспа колата1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Щом го прави и на бензин и на газ не би трябвало да е от компютъра. когато си на газ компютъра и инжектора не играят никаква роля. проблема идва от част която работи и на бензин и на газ. както беше казал колегата по-горе маркуч за въздух примерно. Виж да не е нещо по свещите, бобина може би ТПС датчик. а за лампата която ти свети за проблем в инжектора, освен него при проблем в ламбда сондата и стъпковия мотор същата лампа свети отново
Коментар
-
Big Sheff, сподели какво стана с твоя проблем. Днес ми се случи абсолютно същото, което описваш със загубата на мощност. С тази разлика, че моят фиат е браво ТД 100. След като изгасих колата и я подкарах след час-два повече не светна и не загуби мощност. Купих добавки за чистене на дюзи, но не знам дали мога да я карам на по-дълъг път - точно почивните дни ли ми се случи?! Не знам и майстор, при който да намина утре... Мерси за споделения опит предварително!Fiat Bravo 1.9 TD - '98
Коментар
-
Izy написа:Big Sheff, сподели какво стана с твоя проблем. Днес ми се случи абсолютно същото, което описваш със загубата на мощност. С тази разлика, че моят фиат е браво ТД 100. След като изгасих колата и я подкарах след час-два повече не светна и не загуби мощност. Купих добавки за чистене на дюзи, но не знам дали мога да я карам на по-дълъг път - точно почивните дни ли ми се случи?! Не знам и майстор, при който да намина утре... Мерси за споделения опит предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар