Здравейте, намислил съм да си купувам Фиат Пунто 1.2 2000год. Кажете ми какви предимства и недостатъци има колата? Разход на гориво ...? Какви са чести проблеми, които дава. До сега не съм карал нито съм се возил в фиат. Нямам никаква представа за колата. Благодаря предварително.... и ще чакам мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за съвет за Fiat Punto !!!
Collapse
X
-
Според мен дизелите на Пунто са прекалено бавни, в смисъл макса им е към 150-160км/ч. И другото което е, че въпреки че са дизели се очаква от тях да са икономични, те си горят към 4,5-5,5 (тук говоря за ТД двигателите , тъй като ЖТД още са скъпички) . Докато това 1,2 към което си се насочил ще гори към 5-6 (и за двете говоря извън градско), и ще ти предложи малко по добра динамика. Не искам да казвам нищо конкретно относно колите. Вземи това което ти харесва. И аз съм привърженик на дизела , но ако ще е да избирам измежду ТД и 1,2 избирам второто.
Коментар
-
Честито да ти е мисля че ще останеш доволен Аз от 1 месец съм собственик само че на JTD 1999 год и съм адски доволен от тази малка машинка Ако имаш въпроси питаи колегите(аз не разбирам много,но може и мен) всички ще ти отговорят повярваи ми. Няма човек които да не ми е помогнал тук .Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар