Здравейте колеги,Искам да ви попитам някои монитрал ли си е подлакътник на фиат пунто МК2. Сътоветно ако да какъв модел, за какви пари и от къде си го е взел.Разгледах много модели видях в ebay че има един специален за пунто МК2 с такава обла пластина, но той чесно казано ми се струва трърде скъп и не толкова хубав.Интересуваме ако сте си монтирали някои от тези които могат да се намерят в българия("универсалните") как го поставихте върху облото посредата на колата.Благодаря ви много за съветите и помоща.(извинявам се за грешки но пиша от работа и гледам да съм по експедитивен)Сложил съм снимки на това което дават за Пунот МК2(което не ми харесва) и универсалния тип как се монитра което си мисля че може и да успее да се монтира но не съм сигурен(от този тип има доста по хубави)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подлакътник фиат пунто МК2
Collapse
X
-
Re: Подлакътник фиат пунто МК2
egzoti4en написа:Здравейте колеги,Искам да ви попитам някои монитрал ли си е подлакътник на фиат пунто МК2. Сътоветно ако да какъв модел, за какви пари и от къде си го е взел.Разгледах много модели видях в ebay че има един специален за пунто МК2 с такава обла пластина, но той чесно казано ми се струва трърде скъп и не толкова хубав.Интересуваме ако сте си монтирали някои от тези които могат да се намерят в българия("универсалните") как го поставихте върху облото посредата на колата.Благодаря ви много за съветите и помоща.(извинявам се за грешки но пиша от работа и гледам да съм по експедитивен)Сложил съм снимки на това което дават за Пунот МК2(което не ми харесва) и универсалния тип как се монитра което си мисля че може и да успее да се монтира но не съм сигурен(от този тип има доста по хубави)Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
-
http://www.niksto.com/podlakatnici-z...Black.htmlАз поставих на Пандата е този, но си правих стойка. Ако те интересува може да направя снимки, какво съм измайсторил.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Подлакътник фиат пунто МК2
Toni69 написа:egzoti4en написа:Здравейте колеги,Искам да ви попитам някои монитрал ли си е подлакътник на фиат пунто МК2. Сътоветно ако да какъв модел, за какви пари и от къде си го е взел.Разгледах много модели видях в ebay че има един специален за пунто МК2 с такава обла пластина, но той чесно казано ми се струва трърде скъп и не толкова хубав.Интересуваме ако сте си монтирали някои от тези които могат да се намерят в българия("универсалните") как го поставихте върху облото посредата на колата.Благодаря ви много за съветите и помоща.(извинявам се за грешки но пиша от работа и гледам да съм по експедитивен)Сложил съм снимки на това което дават за Пунот МК2(което не ми харесва) и универсалния тип как се монитра което си мисля че може и да успее да се монтира но не съм сигурен(от този тип има доста по хубави)Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар