Имам малък проблем с таблото малък ама проблем когато отворя вратата не ми светва лампичката която показва че има нещо отворено и виждам че има лампичка за коланите но ефект никакъв от нея нито сигнал нито нищо трябва ли да има та искам да попитам какви са ми вариантите ще може ли да се оправи и какво може да е всичко което ви идва на акъла за да си го оправя не че ми пречи ама защо да не работи колата е Пунто 2002 година ЖТД 1,9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с таблото!!
Collapse
X
-
Re: проблем с таблото!!
growing написа:Имам малък проблем с таблото малък ама проблем когато отворя вратата не ми светва лампичката която показва че има нещо отворено и виждам че има лампичка за коланите но ефект никакъв от нея нито сигнал нито нищо трябва ли да има та искам да попитам какви са ми вариантите ще може ли да се оправи и какво може да е всичко което ви идва на акъла за да си го оправя не че ми пречи ама защо да не работи колата е Пунто 2002 година ЖТД 1,9
Коментар
-
growing написа:Имам малък проблем с таблото малък ама проблем когато отворя вратата не ми светва лампичката която показва че има нещо отворено и виждам че има лампичка за коланите но ефект никакъв от нея нито сигнал нито нищо трябва ли да има та искам да попитам какви са ми вариантите ще може ли да се оправи и какво може да е всичко което ви идва на акъла за да си го оправя не че ми пречи ама защо да не работи колата е Пунто 2002 година ЖТД 1,9Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
biser_as написа:growing написа:Имам малък проблем с таблото малък ама проблем когато отворя вратата не ми светва лампичката която показва че има нещо отворено и виждам че има лампичка за коланите но ефект никакъв от нея нито сигнал нито нищо трябва ли да има та искам да попитам какви са ми вариантите ще може ли да се оправи и какво може да е всичко което ви идва на акъла за да си го оправя не че ми пречи ама защо да не работи колата е Пунто 2002 година ЖТД 1,9
Коментар
-
growing написа:знам че има за еърбега но си има и отделна лампичка и за коланите точно са подредени абс еърбег и след нея е тази за коланите човече седнало закопчано с колан е иконката а не детска седалка обърната с лице към облегалката на дясната седалка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар