Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет за Фиат Пунто 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за съвет за Фиат Пунто 1.9 JTD

Здравейте, намислил съм да си купувам Фиат Пунто 1.9 JTD след 2000год. Кажете ми какви предимства и недостатъци има колата? Какви са чести проблеми, които дава. До сега не съм карал нито съм се возил в фиат. Нямам никаква представа за колата. Но като гледам из сайтовете са на добри цени пък имат доста екстри. По принцип съм висок, широко ли е самото купе? Няма да возя хора зад мен, така че не ме притеснява самата седалка да е доста назад. Дайте ми съвет и за двигател? По принцип искам дизел и затова питам за този модел. Благодаря предварително.... и ще чакам мнения

Здравеи преди 3 седмици си купих Фиат Пунто 1.9 JTD 1999 със всички екстри. Значи първо аз си харесах двигателя. Уникален е където и да съм ходил по диагностики няма човек които да не ми е казал че е вечен.Така чести проблеми за Пунто ще намериш и тема във форума е със Сити режима или там нещо на кормилото...не е приятно но може да бъде ремонтирано(ако свети черевен волан на диспея значи не е в ред работата)Мисля че това им е най-често срещания проблем.Аз съм висок 1.82 има място и за мен и за пътници. Моята е 4 врати супер ми е широко. Като возене твърдо вози но аз съм млад шофиор бих казал че адски добре върви и лесно се кара. Значи задължителна диагностика трябва да минеш преди да я купиш сичко си излиза на тия дизели какво как и защо. Аз за сега смених всички филтри + 1 тампон + масла + антифриз + регистрация ми излезе грубо 300 лв. Мисля че е много добре като сума.Аз нищо не разбирам от коли а вече успях да и разглобя тАблото и едната врата(т.е лесна работа за подръжка).Горещо ти препоръчвам такава кола.
    Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

други мнения? сега ги гледах в едни автокъщи и всичките по 4700лв. Според мен е доста висока цена за такъв модел.

Коментар

vvv_ написа:
        други мнения? сега ги гледах в едни автокъщи и всичките по 4700лв. Според мен е доста висока цена за такъв модел.
        http://www.cars.bg/u233974 Ами ще се пазариш
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Working...
        X