Backo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще купувам Fiat TEMPRA и търся мнения
Collapse
X
-
sugarboy написа:И за какво ти е - 16 годишен автомобил е вече морално остарял. Този, дето ти го продава, явно ще е голям късметлия, та вместо да се отърве от него в моргата, да може все пак да му вземе някакви парички. А за теб оттук-насетне започват ремонти и главоболия. Като искаш кола от този клас, вземи си някоя Мареа, вече около 2000 и малко след година, на доба цена, но тепърва да купуваш толкова стар автомобил, няма никакъв смисъл.Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
Immortal написа:Откъм подръжка Темпрата е значително по-евтина от Марея.Моята ме беше вбесила с дребни неща, но дразнещи.На дръжките на вратите им се износва един механизъм, и беше почнала да не ми се отваря шофьорската врата. Ключалката на багажника - също.Врътките на парното са отвътре от много нежна пластмаса и не съм виждал Темпра, на която да работят нормално. Чупят се и не държат жилото.Иначе като цяло е много здрав и надежден автомобил.
Коментар
-
Благодаря колеги за обстойните отговори. Аз по принцип съм любител на италианките. Още по времето на соца карах полски фиат .. :D Сега си карам една капа, но понеже съм риболовец не ми се иска да троша лимузината по реки и гьолове и за това съм се спрял ей на тази ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...454&f1=details ... искам да е комби, че да има място за такъмите и рибите, разбира се ... пък и 1400лв. не са много а и данъка е с много пъти по-малък от на капохода. Явно във форумите на италианките сме все така отзивчиви. Благодаря и пожелавам на всички много безаварийни километри !
Коментар
-
simo55 написа:Благодаря колеги за обстойните отговори. Аз по принцип съм любител на италианките. Още по времето на соца карах полски фиат .. :D Сега си карам една капа, но понеже съм риболовец не ми се иска да троша лимузината по реки и гьолове и за това съм се спрял ей на тази ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...454&f1=details ... искам да е комби, че да има място за такъмите и рибите, разбира се ... пък и 1400лв. не са много а и данъка е с много пъти по-малък от на капохода. Явно във форумите на италианките сме все така отзивчиви. Благодаря и пожелавам на всички много безаварийни километри !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ако съм обидил някого поднасям извиненията си най-искрено! Просто исках да кажа, че това е евтина кола с евтина поддръжка. Пък ако мислите че собственици на коли от порядъка 1000-1500 лв са богати, то така да е )) Поздрави !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Alex_RT написа:Ако съм обидил някого поднасям извиненията си най-искрено! Просто исках да кажа, че това е евтина кола с евтина поддръжка. Пък ако мислите че собственици на коли от порядъка 1000-1500 лв са богати, то така да е )) Поздрави !Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар