Прави ми впечатление, че колата е еднакво висока и отпред и отзад, поне на снимката.При вас как е ? Моята отпред е видимо по-ниска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клиренс - Стило
Collapse
X
-
Пише, че клиренса е 150 мм. за 1.9 JTD, предполагам, че за всички е еднакъв [отпред и отзад], дори и да са с различни стойности..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
xaerial написа:и при мен е очевадно по-ниска предницата (5вр), докато задницата "стърчи" ... ще пиша по-късно колко см е отпред и отзадно аз подозирам, че предните аморт. са пътници де - ще се разбере другата седмицаFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
xaerial написа:ми тогава пружините са дали фира ... или са на път да дадат ...а аморт. предните проскърцват чат-пат - не знам тва нормално ли еFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Днеска за сефте от както съм я купил колата минах 200км ходих до Ботевград и обратно. Та като спрях в Ботевград на равна площадка и чаках за уговорената среща имах възможноста да я огледам хубаво колата . Действително май няма разлика във височината отпред и отзад. Аз просто не забелязах. Като че има разлика от двете купета с три врати и с пет врати. Предното стъкло на тривратите е видно че е по голямо и по наклонено.Изкефи ме отново разхода на гориво 4.0 л . Шума на двигателя почти не се чува в купето ,все едно е бензинов. Возията беше превъзходна . Изглежда тампона на двигателя е добър ,че не усещам никакво тресете на волана при работа на място и при движениеОткрих и недостатъци които трябва да отстраня. Левия заден тампон бие на твърдо като мина през неравност. Термостата не държи постоянна температура а пада ако съм по равен път и по нанадолнище. Тук малко се двоумя дали термостата е дефектен защото за 10-20 минути работа не може да вдигне 80 градуса температура , но пък и като пипам съединението след термостата към радиатора то си е студено.Значи не пуска течност но и двигателя не загрява. С една дума за сега не ме разочарова количката . По вечеря я минах през автомивката та я измиха хубаво и я прибрах в гаража на топло и сухо и чак след Новата година ще я изкарам . Сега е сезона на джипката и тя ще понесе тежеста от снежните и заледени пътища. :D
Коментар
-
Да темата е за височината отпред и отзад на купето. На око не направих разлика а нямак с какво да измеря разтоянието ,но на старото ми Стило явно си личеше разликата . Колкото до скороста с която се движих не беше 70км а между 80-90 до Ябланица и със 100 на магистралата . Все пак имаше участъци на които трепеше лек дъждец и парен каша духа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар