Колеги здравейте ,понеже съм нов във форума,търсих тема ,но не открих,може ли някой да обясни как се сменят гърнетата на Фиат Браво 1.4 бензин,че ми предстои смяна.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на гърнета фиат браво 1.4 бензин
Collapse
X
-
Здравей Колега,Аз моите гърната ги смених като отидох в един автосервиз, и хората вдигнаха колата, викнаха ме, казаха това и това и това е за смяна, струва толкова пари и аз казах ок и след 30 минути вече бях преоборудван.Гледай да не отидеш в някой квартален гараж, дето да ти сложат несъвместими гърнета и да ти откраднат катализатора.По принцип ако нямаш проблеми с двигателя - не махай катализатора.Brava 1.6 EL, '98
182A4
-
vladi111 написа:Благодаря на отговорилите,смених ги вече,имах в предвид сам да ги сменя но се наложи да се реже ,заварява и т.н.,и си трябваше сервиз .p.s. Катализатора ми го хванаха за 50 лв. нормална ли е цената?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:vladi111 написа:Благодаря на отговорилите,смених ги вече,имах в предвид сам да ги сменя но се наложи да се реже ,заварява и т.н.,и си трябваше сервиз .p.s. Катализатора ми го хванаха за 50 лв. нормална ли е цената?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар