Колега, честита придобивка!Всички тези дребни проблеми са разисквани много в този форум, ще се наложи да го прочетеш отзад напред половината За АБС-а питай колегата Коцев дали му е помогнал в критична ситуация. Всъщост в тази ситуация АБС-ът му "помогна" да замени старото пет-врати стило с ново 3-врато...За ключовете - трябва да са 3 - два сини и един червен + код-карта. Колегата "ключар" може да те светне за ключовете.За потенето на стъклата има много изписано, колегите споменават някои решения, но има и още един вариант - да ти е пробито радиаторчето на парното и влагата да идва от там, Провери дали няма локвичка под стелката пред пасажерската седалка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги купих кола и искрено благодаря на Калин и Боби
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Re: Колеги купих кола и искрено благодаря на Калин и Боби
thedon написа:Колеги купих лек автомобил. 1.6 мисля, че е 90 коня. Колата е много запазена отвътре и отвън, просто е чудна. Има някой забележки, по който ще искам съвети: - прозорците се потят вътре като за световно - възможно е освен поленовия филтър да е за смяна, също и радиаторчето за парното да е пукнато и да се изпарява от там нагоре; не е шега работа, на мен ми протече веднъж някъде в Севлиевско и едвам се прибрах с доливане на вода/антифриз през пет минути, така че е хубаво да го смениш, ако е то. Как да провериш дали е от него - не знам, но вземи мерки, да не изтече антифриза по земята, че не е приятно.- не ми работят чистачките, мисля че проблем със релето може и релето да е, може и друго да е, 30-60 лева да ти излезе ремонта, и аз имах такъв проблем в началото, като я взех.- задната чистачка не пръска също оправя се с нахалство - вадиш маркуча на капака под кората и пръскаш докато не излезе. Ако излезе по средата, ще видиш мокри петна по купето и ще знаеш къде да съединяваш, ако е по средата проблемът. Ще тръгне и с времето силата на струята ще се увеличи, като се разчистят наслояванията. Има и един клапан, който разделя предната пръскалка и задната или нещо подобно, виж дали не е запушен, ако е, го изтърбуши. Общо взето това пише и във форума по тази тема. - как да разбера дали има АБС, ако няма може ли да го сложа допълнително и къде в Пловдив мда, май не е лесно, аз и темпомат искам да си сложа, ама не става- не ми работят късите, мисля че е бушон бушончетата са в таблото пред лявото ти коляно, като седнеш да караш. Нарисувани са на капака, който се маха за достъп до бушоните, ориентирай се по картинките. Лесно е. Друг вариант е да видиш в книжката схемата, там имат и обяснения на италиански, с google translate ще разбереш кое за какви консуматори е.- имам само 1 син ключ, как да си извадя втори Ако се сетя да питам нещо друго, ще ви пиша. Искам да благодаря ужазно много на Боби и на Калин. Дано да се радвам на дълги и безаварийни години.
Коментар
-
Колеги прозорците се потят като луди. Такова нещо не съм виждал през живота си, обаче няма вода под колата и парното си ми работи. Това радиаторче, откъде взима тази течност и да е вкарва в купето? Другото, което ми прави впечатление, е че термостата в града ми качва малко над половината за около 30 сек и хоп нормализира се. Купих си спрей на Сонакс против изпотяване някой дали го е ползвал, да ми каже аджеба за какво иде реч? Днеска купих нов акумулатор 62 ампера и смених филтрира на климатика. Е като стария толкова мръсен няма, сигурно 10 години не е бил сменян. Утре ще сменям всички останали чаркове, обаче няколко пъти ми загасна. При колко обороти тръгва колата? Аз гледам, че на 2000 оборота е при мен и тогава пускам съединителя. При вас как е? Благодаря много на всички колеги.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
С клима съм, как да разбера дали клапата се отваря или не? Пускам копчето свети, ама не чувам шат примерно?http://www.pljuvalnik.com
Коментар
-
Колеги да ви питам за мен е пълна простотия, даже мисля че имам проблем с чистачките. Значи като пръскам вода на стъклото, чистачките не се включват? На Типото нямаше такива история пък и за първи път виждам такав автомобил, на който да не се движат чистачките.http://www.pljuvalnik.com
Коментар
-
thedon написа:Колеги да ви питам за мен е пълна простотия, даже мисля че имам проблем с чистачките. Значи като пръскам вода на стъклото, чистачките не се включват? На Типото нямаше такива история пък и за първи път виждам такав автомобил, на който да не се движат чистачките.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Да първа степен, втора и така нататъка.http://www.pljuvalnik.com
Коментар
-
sUkI написа:thedon написа:Да първа степен, втора и така нататъка.http://www.pljuvalnik.com
Коментар
-
thedon написа:С клима съм, как да разбера дали клапата се отваря или не? Пускам копчето свети, ама не чувам шат примерно?thedon написа:Колеги да ви питам за мен е пълна простотия, даже мисля че имам проблем с чистачките. Значи като пръскам вода на стъклото, чистачките не се включват? На Типото нямаше такива история пък и за първи път виждам такав автомобил, на който да не се движат чистачките..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар