не знам какво и става на тая кола ама нещо се базика с мен Когато я запаля всичко е на 6. Оборотите са на 900 както трябва (на газ). Тръгвам всичко е ОК, но в момента, в който измина 100-200м и става интересно.Ще ви опиша точно какво правя за да няма неяснотии поне по този въпрос:Тръгвам пред блока и взимам първи завой всичко ОКРешавам да напраа кръгче на блока и на третия завой когато превключвам на 2ра за да набера колата ми прескача, все едно ми е свършила газта, сваля оборотите на 500, държи около секунда и гасне от само себе си.След това се опитвам да запаля, пали от 2рия път и в момента в който отпусна съединителя за да подам газ отново се самоизключва. Ако задържа на полусъединител всичко е в нормите. Махнах клемите на акумулатора за 24 ч. - същото.Почистих компа (защото друг път ми е правил проблеми) - не помага.Почистих степното моторче (май така се казваше) - пак не ще.Не знам какво друго може да се направи а лошото е че не мога да я откарам на майстор, защото няма да стигна, а и няма кой да ме дръпне.ПОМАГАЙТЕ, МОЛЯ!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Типо 1.6
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар