колеги мисля да си поръчам това http://speedy-tuning.com//e-shop/ind...oducts_id=1076 , някой купувал ли си е такова и дали пасва добре :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спойлер за браво
Collapse
X
-
Valiosport написа:Колега снимката не ми излиза, но предполагам, че е оригиналния спойлер за Браво Ако е той ще пасне перфектно
Коментар
-
ludia75 написа:Valiosport написа:Колега снимката не ми излиза, но предполагам, че е оригиналния спойлер за Браво Ако е той ще пасне перфектноТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
на мен снимката ми я отваря,да това е оригиналния спойлер за браво и мога да ти кажа за тея пари си е добра оферта ама за после мисли поне за прагове от ХГТ и за джантички иначе бравото е доста лъснато на снимките дано и на живо да е така.със здраве да си я караш и само безаварийни колометри с неяAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
да офертата не е лоша,но помисли за монтажа,тъй като това е стъклопластово изделие и е просто една кора.дотук добре,това в 95 % от случайте не е проблем,но като човек занимаващ се с тунинг не бих ти го препоръчал точно това,защото след налагането върху колата,площа, на която контактуват е много малка тоест келав монтаж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар