При мен има загуба на антифриз,но и радиатора ми пропуска.От вътрешната страна на капачката на отвора за наливане на масло има бяла пяна.Пушека мие сивобял.В разширителния съд не се наблюдават мехурчета,но има отлагания по стените, черни(течността е чиста).Посъветваите ме.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За прегоряла гарнитура на главата
Collapse
X
-
Re: За прегоряла гарнитура на главата
ит-фен написа:При мен има загуба на антифриз,но и радиатора ми пропуска.От вътрешната страна на капачката на отвора за наливане на масло има бяла пяна.Пушека мие сивобял.В разширителния съд не се наблюдават мехурчета,но има отлагания по стените, черни(течността е чиста).Посъветваите ме.Благодаря предварително.Ex. Grande Punto Driver
-
ре гарнитура
Благодаря за напътствията.1.Изгорелите газове отначало много светло сиви-безцветни,почти прозрачни.При загрят двигател стават сивобели ,повече бели.2.Нивото на маслото не се увеличава .3.Отлаганията по ауспуха не са мазни на пипане,но са черни.4.Пяната в капачката емного малко.5.Държи ми температура 92-95гр-а.Хубав звук на двигателя,не колебае обороти.6.Отлаганията в казанчето са стари.(само ПАРАФЛУ ли да доливам или стават идруги антифризи)Tempra 1.6 i.e SW
Коментар
-
Re: ре гарнитура
ит-фен написа:Благодаря за напътствията.1.Изгорелите газове отначало много светло сиви-безцветни,почти прозрачни.При загрят двигател стават сивобели ,повече бели.2.Нивото на маслото не се увеличава .3.Отлаганията по ауспуха не са мазни на пипане,но са черни.4.Пяната в капачката емного малко.5.Държи ми температура 92-95гр-а.Хубав звук на двигателя,не колебае обороти.6.Отлаганията в казанчето са стари.(само ПАРАФЛУ ли да доливам или стават идруги антифризи)Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар