Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

неравномерни обороти при студен двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

неравномерни обороти при студен двигател

Здравейте преди около месец си купих Браво 1,6SX. Като я купувах гледах две неща обороти и компресия. И двете бяха ОК сега обаче ми прави впечатление че при студен двигател оборотите играят почти от до на оборотомера като позагрее започва да си работи перфектно и поддържа нормалните 850 оборота на празен ход.Ако някой има представа какво става и е имал такъв проблем моля да ме ориентира.А и още нещо имам едно тропане отпред в ляво взех си я с тази екстра но още не съм ходил да видя какво точно при прегледа когато я купувах ми казаха че е амортисьор но било възможно да е и лагер. Та ако може някой да ми каже горе-долу цената на един лагер ще съм благодаре

Предположението за двигателя за празен ход е най-вероятно. Тропането не може да е от амортисьор! Съгласен съм с Митко и по 2-та проблема.
    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

За моторчето на празен ход и аз бях чувал но реших да се допитам и до форума. Що се отнася до шарнира, когато я купувах накарах хората в сервиза да проверят два пъти и мисля че не е от там даже те ми казаха че е амортисьор. Колеги ми казаха обаче че е твърде вероятно да е лагер. То е ясно че ще се ходи на майстор ама поне да знам какви средства да подготвя ако е лагер за амортисьора прочетох във форума.

Коментар

Working...
      X