Здравейте колеги! Знам, че много теми има изписани за тия прословути подглавници, но моя проблем е малко по различен. Как се вади задния подглавник на фиата, който е в средата над подлакътника. Другите два до него само се надигат и при тях проблем няма, но този е със специфичен механизъм и явно е по сложна работата с него. Благодаря ви предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа- заден подглавник
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа- заден подглавник
tole написа:Здравейте колеги! Знам, че много теми има изписани за тия прословути подглавници, но моя проблем е малко по различен. Как се вади задния подглавник на фиата, който е в средата над подлакътника. Другите два до него само се надигат и при тях проблем няма, но този е със специфичен механизъм и явно е по сложна работата с него. Благодаря ви предварително!!!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
Re: Фиат Мареа- заден подглавник
alvanovo написа:tole написа:Здравейте колеги! Знам, че много теми има изписани за тия прословути подглавници, но моя проблем е малко по различен. Как се вади задния подглавник на фиата, който е в средата над подлакътника. Другите два до него само се надигат и при тях проблем няма, но този е със специфичен механизъм и явно е по сложна работата с него. Благодаря ви предварително!!!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
dobrujanetza написа:На Марея- мисля, че НЛХ- ниво на оборудване имат три подглавника отзад, а ЕЛХ имат два. Твоята с какво оборудване е?Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
TIP написа:Насявам се това да помогне.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
TIP написа:Не ми се е налагало да я махам. Утре ще видя дали така става, както е на картинката.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
TIP написа:Трябва да натиснеш първо щифтове 1b и тогава да дърпаш, май.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
Значи, вдигането е лесно. Обаче ваденето ще е по трудно. Изглежда ще се наложи да се маха цаст от тапицерията отзад или отстрани.....не знам.Прикачам пдф-с инструкциите как би трябвало да стане.http://tranz.it/load.php?id=3ZhvEZETaVc864Ry683007Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Значи, вдигането е лесно. Обаче ваденето ще е по трудно. Изглежда ще се наложи да се маха цаст от тапицерията отзад или отстрани.....не знам.Прикачам пдф-с инструкциите как би трябвало да стане.http://tranz.it/load.php?id=3ZhvEZETaVc864Ry683007Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
TIP написа:Е, не знам! Аз се мъчих днес и не става. Вдигането е лесно дърпаш към тебе и вдигаш нагоре свалянето по обратния ред само, че първо се натиска бутона отстрани.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар