Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се намират водоодводите на Фиат Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се намират водоодводите на Фиат Стило?

Здравейте колеги, мисля че имам запушен водоотвод понеже като вали силно дъжд и мокета при шофиора се мокри. Ако някой знае къде може да е проблема нека сподели.
    ex :Fiat Stilo Schumacher Edition, Red, 1.9jtd 140hp.

Re: Къде се намират водоодводите на Фиат Стило?

hox написа:
    Здравейте колеги, мисля че имам запушен водоотвод понеже като вали силно дъжд и мокета при шофиора се мокри. Ако някой знае къде може да е проблема нека сподели.
    На стилото и на всички предполагам, че е сходно. При бравата като вдигнеш предния капак има един зад горивния филтър малко по-надолу и един зад крушата за подкачане на нафта. И двата редовно ми се задръстваха с листа и помии. Огледай сигурен съм, че при стилото са сходни, а вероятно подлизва от някой гофра за купето и си миеш крачката
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

според теб ако ги разчиста от листата и тн няма да ми се мият краката?

Коментар

hox написа:
        Ами възможно е пак да се мият. Огледай да няма някоя дупка към купето отпред. Може да е имало някоя тапа и да е извадена по някаква причина. А като разчистиш боклуците ако не е друго то поне водата ще се отича много по добре.ПС. Кога ще пуснеш детайлни снимки да го огледаме това стило
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

пуснал съм в една тема да си видим фиатките или нещо такова но няма снимки от вътре

Коментар

kiselo написа:
            hox написа:
            Ами възможно е пак да се мият. Огледай да няма някоя дупка към купето отпред. Може да е имало някоя тапа и да е извадена по някаква причина. А като разчистиш боклуците ако не е друго то поне водата ще се отича много по добре.ПС. Кога ще пуснеш детайлни снимки да го огледаме това стило
            При фиат марея уикенд главният водоотвод е един -намира се в средата и до него се стига като се махнат пластмасите.На този отвор има едно гумено удължение около 10 сантиметра,сплеснато от двете страни.През него водата се стичаше по шумоуплътненията и влизаше вода през някои от отворите и отиваше в краката на шофьора - под мокета.Купих гумен маркуч-35 сантиметра дълъг с подходящ диаметър- около 40 мм и го вкарах в оригиналният-влезе точно,но за всеки случай със силикон го залепих и изолирах да не би да влезе вода между стария водоотвод и новият,който е набит вътре.По този начин отстраних подлизването на вода по шумоуплътненията и влизане на вода в краката на шофьора.Сега както и да вали или мия колата-не влиза вода.
            Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Ако имаш стъклен покрив, може евентуално и от неговите отводнители да е.Някъде във форума имаше тема как се почистват и къде се намират.
              Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

От стъкления покрив бяха запушени маркучите. Сега всичко е ок, Благодаря много за бързите отговори.

Коментар

Working...
                X