Здравейте колеги,Имам стило дизел-115 5 врати. На 3 месеца. Преди 2 седмици ме удариха странично. Сега за смяна са 2 врати, отвори се и еърбег завеса и на седалка. Слава богу всички сем Ок.Та питането ми е може би малко странно- като направя стилото да го продам ли или да си го карам?Не носили нещастие ударен автомобил? Някои приятели казват, че носи нещастие, а други смятат, че ако се направи да си го карам.Ще се радвам да чуя и вие какво мислите.Благодарности.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударената кола- носили нещастие?!
Collapse
X
-
Незнам какви са тея приказки,но мойта кола е удряна поне 2-3 пъти преди мене,от както е в мойте ръце само подпрях един стълб с задницата и след седмица съседа ми я удари пред нас.. Така,че аз мисля че на тая мойта кола не и върви грам и ако ги имах парите щях да я сменя..Иначе то е ясно,че каквата и кола да вземе човек не се знае колко пъти е удряна и т.н..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
До6ре де колега, нали и чисто новите коли ги удрят,значи и над тях тегне проклятие Пролетта ни 6яха докарали едно Пунто на 800км въртяно през таван.По-скоро си направи сметка кое е по-изгодно - да я правиш или продаваш.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
еми моито типо при парвия собственик има 5 катосторфи и то сериозни.. ас лятото бях направих сериозна рогови греда капак, ляв, десен калник нз си ко още // дадох 400 лв и за части 200 лв.. и си я направих и ся карам..... по твоита логика не трябва да си карам типото .. ? ?сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
emzo написа:Носи, аз бих я продал веднага.Еле пък ако се е отворил предния еър. Става грозна гледка тогава.
Коментар
-
Стрес при положение че човек е жив и здрав??А съм претърпявал лека случка със предишната ми кола и след това ми беше приятно да я карам защото един вид се доказа като сигурна колица.Би трябвало ако си жив и здрав да се гордееш с тази кола която ти е спасила живота защото винаги може да бъде и по зле.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар