Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой ползва ли "Селениа" Рейсинг?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой ползва ли "Селениа" Рейсинг?

10w40, Много хубави думи за това масло четох. Някой да го ползва?

10W60 да те поправя .Аз съм с такова ,малко е скъпичко ама си заслужава .
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: Някой ползва ли "Селениа" Рейсинг?

me_to_u написа:
      10w40, Много хубави думи за това масло четох. Някой да го ползва?
      масло като масло единствената разлика ще бъде цената. аааа и ако сложиш това, поради факта, че си дал 100 лв/примерно, нямам идея колко е точно/ ще ти се струва, че колата работи по-тихо :P и по-малко "чука"
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

tomazo написа:
        10W60 да те поправя .Аз съм с такова ,малко е скъпичко ама си заслужава .
        Ахам, моя грешка, недоглеждане :D И, в сравнение с другите масла, които си слагал преди това? Аз съм с "Голд" и като загрее маслото налягането пада повече, от колкото ми се иска...С "Рейсинг" нещата са други, затова питам. А искам да е Селениа.

Коментар

като масло е много добро според мене .не съм съгласен с пакумба.Моят фиат е каран само с това масло ,имах проблеми с течове ,но те са заради влизания в червеното .Иначе на другата ми кола карам с Кастрол и не съм слагал друго .При това положение не мога да кажа дали е много добро или нещо подобно ,но фиата зимата върти много леко и пали от раз .При характеристиките,които има мисля ,че не е грешка .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

MOTUL 10W40 Туй е хубаво масло,и помага много на колите без маслен радиатор

Коментар

Благодаря за отговорите!

Коментар

Working...
              X