Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ксенон за типото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ксенон за типото

тези ксенони стават ли за типото http://magazin.tuning.bg/HB4-9006-Xe...tema-Super-HID

Всичко става, само ако знаеш какъв тип са ти крушките, по спомени Н4, но провери предварително.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

s

h4 sa

Коментар

То можеш да сложиш ксенон ,но се замисли и за другите...Фаровете на Типо са с рефлектори и не е много препоръчително да слагаш ксенон ,по-добре сложи хубави крушки...Аз направих така ,крушки Osram на фаровете и на халогените...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Re: ксенон за типото

kristian.milev написа:
          тези ксенони стават ли за типото http://magazin.tuning.bg/HB4-9006-Xe...tema-Super-HID
          Колега дай една снимка да ти видим типото.Гледам и в други раздели имаш теми за възможни модове по колата.Дай малко история на тфа типо,явно доста си му мерклия.(както аз на мойто )
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

http://magazin.tuning.bg/H4-Bi-Xenon...tema-Super-HID От този сайт това ти е като минимум по отношение на цена. Ламаринката върху крушката изпълнява ролята да предотвратява заслепяването на останалите участници в движението и самата крушка да свети където трябва.
            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
            -------------------------------------------------------------

Коментар

Слагай 100/90W и не се бой :D
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ако НВ4 означава Н4, значи стават. Ти си за биксенон. Никакви 100W не се лъжи да слагаш. Най-малкото, цоклите няма да издържат. И без това са слаби. Преди да взимаш, увери се, че ти продават биксенон. Разликата е в пъти по-добра, в сравнение с традиционните крушки. Приказките за заслепяване не са актуални, стига фаровете да са коректно регулирани. Обикновено ксеноновата лампа е малко по-дълга, което налага пререглаж на фаровете, имай го в предвид.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

И кой каза, че цоклите няма да издържат като аз съм със Philips Rally 100/90W Само едни по-яки реленца и няма ядове

Коментар

Valiosport написа:
                    И кой каза, че цоклите няма да издържат като аз съм със Philips Rally 100/90W Само едни по-яки реленца и няма ядове
                    Много интересно какъв ток преминава през цоклите при 100W и при 55W? Или си мислиш, че релетата ограничават тока на консумация? Всъщност имаш ли идея защо изобщо се слагат релета?
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Rokambol написа:
                      Valiosport написа:
                      Много интересно какъв ток преминава през цоклите при 100W и при 55W? Или си мислиш, че релетата ограничават тока на консумация? Всъщност имаш ли идея защо изобщо се слагат релета?
                      Ами до колкото знам релета се слагат , за да не минава товара през ключа Ами сигурно имам представа защо се слагат, ама май ти нямаш На предишната ми кола сложих крушки без да сменявам релетата и резултата беше стопен ключ, иначе е хубаво да се прекарат и по-дебели кабели, но като нямам проблеми ще карам така Извинявам се за спама и поздрави на всички

Коментар

Valiosport написа:
                        Rokambol написа:
                        Valiosport написа:
                        Ами до колкото знам релета се слагат , за да не минава товара през ключа Ами сигурно имам представа защо се слагат, ама май ти нямаш На предишната ми кола сложих крушки без да сменявам релетата и резултата беше стопен ключ, иначе е хубаво да се прекарат и по-дебели кабели, но като нямам проблеми ще карам така Извинявам се за спама и поздрави на всички
                        Чудно как се е стопил ключа, след като той управлява само оперативаната верига на релето. Или искаш да кажеш, че товарната му част е предизвикала стопяване, посредством някакви силни електромагнитни излъчвания, съвсем случайно уловени точно от ключа за фаровете... Приятелю, извинявам се за иронията, но подвеждаш...
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

От космоса колега идват електромагнитните излъчвания ... Ти как си го обясняваш Мислиш, че съм тръгнал да си измислям ли Всеки който слага по яки крушки слага по яки релета и по-дебели кабели Колега дай да не спамим в на човека темата за глупости

Коментар

Наистина оспамихме темата. Извинявам се на автора за което и моля, модераторите, ако преценят, да разчистят боклука. P.S. Да (за релетата и кабелите), само че когато се стопи ключа, по начина, който ти описваш, ела и ми се обади, ще ти купя чисто нов от магазина...
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

H4 и НВ4 са различни крушки. А заслепяването е факт, а не отживелица, ако при ксеноновата крушка няма нещо, което да пречи да свети навсякъде. Все пак типото е с обикновен рефлектор, а не с лупи.Osram пуснаха нова серия Н4 крушки със UV-филтър и син балон, които достигали към 5000к цветова температура - мнение на производителя. Цена за комплект - към 30лв.
                              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                              -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                              X