Предложението ми е следното.Работата с тия стикери нещо не върви.Досега не съм видял Фиат със стикер като се има в предвид че съм изминал 10000 км за 4 месеца по Българските пътища.Моето мнение е който е във форума и управлялва Фиат да се обозначим някак си отпред на предното стъкло или на бронята или нещо подобно та като се видим да спре да пием по кафе или да разменим по някоя дума ако желаете.Срещам доста Фиати и никой няма стикер колкото да се взирам в огледалото.С едно мигване на фаровете дори за поздрав пак е достатъчно.Надявам се че предложението ми не е безмислено така можем да си помагаме по пътищата и да разменяме по някоя дума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приятели и колеги предлагам следното
Collapse
X
-
Подкрепям определено. Наумил съм си да си принтирам сам върпосния стикер и да си го поставя на стъклото с двонозалепваща лепенка отвътре. Все пак цветен принтер на цяла страница струва към лев и 20, не е чак толкова много... нека който е достатъчно ентусиаст и не му се чака да направи същото Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Tornado написа:Аз съм го направил но не виждам смисъла защото е на задното стъкло.Затова предлагам да се вижда нещо отпред.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
стикери
Аз също си ги принтирам На Лазерен принтер на самозалепвещо и става но не прозрочно .За прозрачно става по трудно. Ако някой иска стикери /ОТ СОФИЯ/ мога да му дам .На 5 те Кьошета съм .Има доста .Без пари естествено .Има големи и малки .Също така имам и тениски с емблемата на Фиат и с новото лого/ Сърце и FIAT/=аз ОБИЧАМ FIAT Тук само че Трябват пари САМО за тениската има от 3лв.и от 5 лв./САМО да не ни се карат от Фирмата ВНОСИТЕЛ :P /
Коментар
-
Tornado написа:Явно работата пак опира на майтап и заяждане/говоря за пакумба/ ако искате може и да караме назад.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Днес на срещата имаше само 2 от 20 коли със стикер ама да ви кажа това е тъпо.Имам приятел от клуб CITROEN тия пичове си имат всичките стикери дявол да го вземе.Дайте да измислим един стикер и даго изработим някаде (мога да намеря човек за тая работа).Напълно те подкрепям "Tornado" ако имаш нужда от помощ за тази идея само ми пиши.Дайте да организираме конкурс за стикер и който спечели отива на изработка-?
Коментар
-
Ми как ще има приятелю, като това са НАЙ-ТЪПИТЕ СТИКЕРИ ОТ ТИПА РАЗВАЛИ РЕОТАНИ НА ЗАДНОТО СТЪКЛО....Бях взел около 15 с намерението да ги раздавам.Досега съм раздал около 5 на Копринка.Казвам "РАЗДАВАМ" , не "ПРОДАВАМ".Идеята, формата и съдържанието със тези стикери трябваше да обмислим по-внимателно и добре.Лично аз с подобен си развалих 3-4 реотана на задното стъкло и сега съм го лепнал на страничното, ама кой ще го види.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
geshabeli написа:На моята имаше стикер! И на гаджето има! Но не ща да се забелязва отдалеч, пък и моят е от първите - прозрачниМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар