Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto - гаси се

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Punto - гаси се

    Пунтото ми наскоро почна да прави проблеми.Когато чакам на светофар или карам с еднаква скорост колата ми просо се изгася.Мисля ,че оборотите са сравнително по-високи.Когато карам с еднаква скорост колата се "задавя" и започва да раздрусва сякаш подаването на газ е недостатъчно...Ако някой е имал такъф или подобен проблем моля да помогне или да ме упъти.От Русе съм и ако знаете някой добър сервиз и искате да ми го препоръчате много ще съм благодарен.Мерси предварително ;dЗаглавието на темата е модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    Казваш, че оборотите са по-високи ... Менят ли се или не
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

    Коментар


      #3
      Понякога се стабилизират а понякога още от запалването седят по-високи от обичайното.P.S. След като колата изгасне се пали веднага без проблем и се повтаря същата история след време.

      Коментар


        #4
        Доньо, колата има ли газова уредба?Понеже жена ми има и тя Punto и съм ходил по тази мъка.Ако има, виж водижа дали има достатъчно, антифриз имам предвид.Аз ей така дадох 200 лева на некадърници за ново моторче за празния ход, а е трябвало да долея 300-400 грама антифриз. Водната ми помпа капела, но това е друга тема, после смених и нея.Не се стоплял изпарителя и затова "сееше" непрекъснато по светофарите, а като загрее е добре.Ако има газ, ще ти кажа къде ходя аз на "газаджия", на лични.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

        Коментар


          #5
          Malone мерси много за идеята с антифриза тя взе ,че проработи Оборотите спаднаха и засега всичко е добре.Съмнява ме само дали водната помпа капе и мисля да я сменя.Ти колко пари даде за помпа доло-горе ,че да си видя колко пари мога да отделя ?

          Коментар


            #6
            Ще те излъжа за цената точно, защото ми я купи майстора, който ми я монтира.70 лева, ако не се лъжа ми взе за помпата и за труда.Нямам представа откъде я е купил и дали е някаква маркова, само знам, че беше нова.Нещо между 30 и 40 лева ще да е била помпата.Втора година вече ме кара да чукна на дърво.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

            Коментар

            Working...
            X