Появи се следния проблем:когато стрелката на датчика достигне малко преди средата на скалата от веднъж удря в горната част-все едно че е прегряла,и се връща когато си реши.В същото време перката за охлаждане не включва(,а и не знам дали по принцип включва).Имате ли идея къде е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за температурата-Brava
Collapse
X
-
Re: Датчик за температурата-Brava
javor написа:Появи се следния проблем:когато стрелката на датчика достигне малко преди средата на скалата от веднъж удря в горната част-все едно че е прегряла,и се връща когато си реши.В същото време перката за охлаждане не включва(,а и не знам дали по принцип включва).Имате ли идея къде е проблема?Ex. Grande Punto Driver
-
Alexius написа:Най-елементарното което мога да те посъветвам е да откачиш буксата на датчика. Да я почистиш и пръснеш с WD40. Всеизвестно е, в много от случайте проблемите са лоша връзка.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
някой може ли да ми каже нормалното положение на стрелката на показателя за температурата, защотото моя нормално стои между втората и третата черта отдолу, тоест май не загрява достатъчно...?ко ше кажете? а!!! колата е браво 1.6 16v"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:някой може ли да ми каже нормалното положение на стрелката на показателя за температурата, защотото моя нормално стои между втората и третата черта отдолу, тоест май не загрява достатъчно...?ко ше кажете? а!!! колата е браво 1.6 16vFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Направих както ми каза Alexius почистих буксата на датчика и го напръсках с WD 40 и проблема си остава,само дето ми светна някаква лампа мисля,че е за дюзите!???Веднага тръгнах към Супер Дизел и на околовръсното изгасна(явно е изсъхнал спрея или се е наместил някои кабел).Мисля,че проблема ми е в уреда на таблото,защото като забие стрелката се чува някъкво щракане.Brava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
-
датчик-уред Т
javor написа:Направих както ми каза Alexius почистих буксата на датчика и го напръсках с WD 40 и проблема си остава,само дето ми светна някаква лампа мисля,че е за дюзите!???Веднага тръгнах към Супер Дизел и на околовръсното изгасна(явно е изсъхнал спрея или се е наместил някои кабел).Мисля,че проблема ми е в уреда на таблото,защото като забие стрелката се чува някъкво щракане.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Пробвах с бой по таблото-не става.Пробвах да откача датчика при загрял двигател,ама е на много кофти място и докато го направя стрелката се връща.Когато стартирам двигателя при откачен датчик свети лампата и се включва перката-поне знам че работи.Ще направя и това с конекторите на проводниците.Благодаря.Brava JTD ELX
105 к.с.99"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар