Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор между Fiat Stilo 1.9 JTD, Audi A3 TDI ,Vw Golf TDI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ти си рекордьора, ти се похвали Аз имам към 18000 само с козметични проблеми, в смисъл взех си я, смених съединител и оттогава си карам просто.Сега че скърцало корите или че изгоряла крушката на левия фар, как да е Това не се брои, нафта до горе и гаааз
    68 000 км. В момента съм на 250 000 км. и дори съединителя ми още не се обажда :D Дебитомер(сменен от любопитство),термостат,тампони на задният мост и предни носачи(след като сложих 17") Накладките,крушките и маслото не ги смятам за сериозен ремонт.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
      Към всички чудаци,които задават въпроса какво толкова му харесваме на Стилото имам един въпрос...Колко колометра имате зад гърба си с този модел на Фиат??? Покарайте го достатъчно време,покарайте достатъчно време и сродните му класове от немските возила и тогава отново искам да коментираме.
      Навъртяните км. с немските возила които са в моя двор,ако ти ги минеш със Стилото ще ти сваля шапка и ще ти стисна ръката и ще се извиня! Мини му 180 000 км. и ми драсни едно Л.С да сравнявамем с едно лошо немско возило (Астра G)
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

iakvvu написа:
        68 000 км. В момента съм на 250 000 км. и дори съединителя ми още не се обажда :D Дебитомер(сменен от любопитство),термостат,тампони на задният мост и предни носачи(след като сложих 17") Накладките,крушките и маслото не ги смятам за сериозен ремонт.
        Аз за 55000км на моя Фиат няма да казвам какво съм сменял и колко пари съм налял, че повечето ще ме пратят в лудница Иначе съм си доволен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Въпрос от чисто любопитство:Ти карал/возил ли си се за по-дълго в конкурентите от класа на Стило?
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Не е тук мястото и времето да обяснявам какви коли са минали през ръцете ми,както и това какви километри и ядове съм имал с тях.Някога на кафе мога да споделя и това.Почерпката ще е от мен.Броят им е 26.Аз се гордея че карам Стило.Тази кола(с нейните плюсове и минуси) в комбинация със стила ми на каране е идеална.Ще я смена само за Алфа 159(JTD) или новата Жулиета,макар че за нея все още не зная почти нищо,но е пък е достатъчно темпераментна като визия за да си заслужи вниманието ми.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
          X