Напълно подкрепям колега!Динамика,дизаин,екстри,удобство,визия,гори малко почти нищо,нормални цени на частите,стабилност,нова година .... какво повече ти трябва?Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Fiat Stilo 1.9 JTD, Audi A3 TDI ,Vw Golf TDI
Collapse
X
-
PB 5989 MP написа:Напълно подкрепям колега!Динамика,дизаин,екстри,удобство,визия,гори малко почти нищо,нормални цени на частите,стабилност,нова година .... какво повече ти трябва?Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!Иначе за здравина според мен разлика няма. Всички се чупят. Въпрос на късмет, а не на марка.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:PB 5989 MP написа:Напълно подкрепям колега!Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:Geraka написа:PB 5989 MP написа:Напълно подкрепям колега!Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!
Коментар
-
SpOkI написа:liverpool235 написа:Geraka написа:PB 5989 MP написа:Напълно подкрепям колега!Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Не се карайте, таблото на Стило и на А3 е еднакво гадно ...... за почистванеВижте преднциата на Стило без емблема - ми жив Пасат !На 5Д задницата/страницата си е живо копие на Фабиа.Немска електроника, немско окачване, то само двигателя е жабарски
Сега не знам дали си въобразявам, но май и дизайнера е бил шваб :D
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:...Сега не знам дали си въобразявам, но май и дизайнера е бил шваб :D.Ще потърся къде, но мойте спомени са такива, ако не се лъжа точно за Стило ставаше дума.Иначе и аз намирам някои прилики с ВАГ групата, което мен лично ме дразни малко този опит за унификация
Коментар
-
emzo написа:...... за почистванеliverpool235 написа:Седни първо в Стилото и после в А3-ката и тогава ще видиме какво ще кажеш за седалки и удобство.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Затова има толкова недостатъци Стилото,защото е едва 10% италианско.А колегата по горе,който така възхваляваше А3,нека да покара малко повече Стило,да покара и А3,да ремонтира това-онова и по двете коли(с Аудито ще ремонтира и ще плаче) и да го питам дали ще помисли за дизеловото вибриращо и шумно отвътре Ауди.Да не говорим за маневреността и лекотата на управление на Стилото...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Затова има толкова недостатъци Стилото,защото е едва 10% италианско.А колегата по горе,който така възхваляваше А3,нека да покара малко повече Стило,да покара и А3,да ремонтира това-онова и по двете коли(с Аудито ще ремонтира и ще плаче) и да го питам дали ще помисли за дизеловото вибриращо и шумно отвътре Ауди.Да не говорим за маневреността и лекотата на управление на Стилото...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
iakvvu написа:Затова има толкова недостатъци Стилото,защото е едва 10% италианско.А колегата по горе,който така възхваляваше А3,нека да покара малко повече Стило,да покара и А3,да ремонтира това-онова и по двете коли(с Аудито ще ремонтира и ще плаче) и да го питам дали ще помисли за дизеловото вибриращо и шумно отвътре Ауди.Да не говорим за маневреността и лекотата на управление на Стилото...За тракането вибрирането и шума....наистина ли го мислиш
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Към всички чудаци,които задават въпроса какво толкова му харесваме на Стилото имам един въпрос...Колко колометра имате зад гърба си с този модел на Фиат??? Покарайте го достатъчно време,покарайте достатъчно време и сродните му класове от немските возила и тогава отново искам да коментираме.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар