Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор между Fiat Stilo 1.9 JTD, Audi A3 TDI ,Vw Golf TDI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Напълно подкрепям колега!Динамика,дизаин,екстри,удобство,визия,гори малко почти нищо,нормални цени на частите,стабилност,нова година .... какво повече ти трябва?Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!

Коментар

PB 5989 MP написа:
      Напълно подкрепям колега!Динамика,дизаин,екстри,удобство,визия,гори малко почти нищо,нормални цени на частите,стабилност,нова година .... какво повече ти трябва?Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!
      Аз пък изобщо няма да се замисля за Стило, ако съм на колегата на мястото и имам достатъчно пари. Това с дялането с брадвата мога да ти пусна снимки отвътре да видиш, че няма база за сравнение със Стилото, макар Фиата да е доста по-нов модел. Иначе за здравина според мен разлика няма. Всички се чупят. Въпрос на късмет, а не на марка.
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
        PB 5989 MP написа:
        Напълно подкрепям колега!Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!
        Това с дялането с брадвата мога да ти пусна снимки отвътре да видиш, че няма база за сравнение със Стилото, макар Фиата да е доста по-нов модел.
        Пичага,нещо с тая брадва се уля.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Има 10-пъти по-красиви Опели и Ауди-та от Стилото.. А и какво пък толкова го възхвалявате това Стило не ви разбирам.. Да не е лошо,но пък не го изкарвайте нещо невероятно.. Между хубава A3-ка и Стило взимам A3-ката..
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
          Geraka написа:
          PB 5989 MP написа:
          Напълно подкрепям колега!Не ти трябват онези как се казваше ... незнам опел ли беше или ауди .... издялани с брадвата вътре и отвън!
          Това с дялането с брадвата мога да ти пусна снимки отвътре да видиш, че няма база за сравнение със Стилото, макар Фиата да е доста по-нов модел.
          Пичага,нещо с тая брадва се уля.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Има 10-пъти по-красиви Опели и Ауди-та от Стилото.. А и какво пък толкова го възхвалявате това Стило не ви разбирам.. Да не е лошо,но пък не го изкарвайте нещо невероятно.. Между хубава A3-ка и Стило взимам A3-ката..
          Нз , но според мен интероира и екстериора на стило-то в сравнение с опел , Wv i Audi в същия клас е доста по добър... поне на мен по ми допада... единствено Alfa 147 можеби е по добре с интериора в този клас

Коментар

SpOkI написа:
            liverpool235 написа:
            Geraka написа:
            PB 5989 MP написа:
            Нз , но според мен интероира и екстериора на стило-то в сравнение с опел , Wv i Audi в същия клас е доста по добър... поне на мен по ми допада... единствено Alfa 147 можеби е по добре с интериора в този клас
            Седни първо в Стилото и после в А3-ката и тогава ще видиме какво ще кажеш за седалки и удобство.В крайна сметка взимаш това което ти харесва и си свиркаш.

Коментар

Не се карайте, таблото на Стило и на А3 е еднакво гадно ...... за почистване Вижте преднциата на Стило без емблема - ми жив Пасат !На 5Д задницата/страницата си е живо копие на Фабиа.Немска електроника, немско окачване, то само двигателя е жабарски Сега не знам дали си въобразявам, но май и дизайнера е бил шваб :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                ...Сега не знам дали си въобразявам, но май и дизайнера е бил шваб :D
                Колега, мисля че не си въобразяваш.Не си спомням къде, но четох някъде, че за дизайна на Стильо е бил отговорен немец.Ще потърся къде, но мойте спомени са такива, ако не се лъжа точно за Стило ставаше дума.Иначе и аз намирам някои прилики с ВАГ групата, което мен лично ме дразни малко този опит за унификация

Коментар

emzo написа:
                  ...... за почистване
                  Що бе? Малко е грапаво, но с ония белия препарат и с мека гъбичка го правя като ново.
                  liverpool235 написа:
                  Седни първо в Стилото и после в А3-ката и тогава ще видиме какво ще кажеш за седалки и удобство.
                  Седалките, волана, скоростния лост, но най-вече седалките
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Затова има толкова недостатъци Стилото,защото е едва 10% италианско.А колегата по горе,който така възхваляваше А3,нека да покара малко повече Стило,да покара и А3,да ремонтира това-онова и по двете коли(с Аудито ще ремонтира и ще плаче) и да го питам дали ще помисли за дизеловото вибриращо и шумно отвътре Ауди.Да не говорим за маневреността и лекотата на управление на Стилото...
                    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                    Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                      Затова има толкова недостатъци Стилото,защото е едва 10% италианско.А колегата по горе,който така възхваляваше А3,нека да покара малко повече Стило,да покара и А3,да ремонтира това-онова и по двете коли(с Аудито ще ремонтира и ще плаче) и да го питам дали ще помисли за дизеловото вибриращо и шумно отвътре Ауди.Да не говорим за маневреността и лекотата на управление на Стилото...
                      Карал съм Стило и имам впечатления от него!С А3-ката нямам много допир за това няма да коментирам,но аз се издразних на факта как Ауди,Опел и VW били "дялкани с брадва" а Стилото било идеално..Това за мен грам не е така! Просто давах примерни неща с които "дялканото Ауди" е по-добро от Стилото! (Интериор) За подръжка и цени не коментирам,защото сигурно Стилото е по-добрия вариант.

Коментар

iakvvu написа:
                        Ако колегата от по-гере съм аз ще си позволя да кажа нещо. Поддръжката на А3 не е нищо особенно. И аз преди това си мислех, че ще тегава работа, но не е така. Частите са на нормални цени, окачването е просто и няма какво да му се счупи. Иначе ако влезеш в линка от подписа ми ще видиш какво съм ремонтирал и какви са били цените по а3-та.Наскоро брат ми си взе А4 - там филма наистина е много различен, но пък и кефа е малко по-различен За тракането вибрирането и шума....наистина ли го мислиш

Коментар

Твоето е бензин , не се класираш
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Към всички чудаци,които задават въпроса какво толкова му харесваме на Стилото имам един въпрос...Колко колометра имате зад гърба си с този модел на Фиат??? Покарайте го достатъчно време,покарайте достатъчно време и сродните му класове от немските возила и тогава отново искам да коментираме.
                            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Ти си рекордьора, ти се похвали Аз имам към 18000 само с козметични проблеми, в смисъл взех си я, смених съединител и оттогава си карам просто.Сега че скърцало корите или че изгоряла крушката на левия фар, как да е Това не се брои, нафта до горе и гаааз
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Момчета , няма лоша кола има само лоши шофьори. :D :D :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X