ако ще е Стило - нека да е триврато! Петте врати - мноо грозно, по-грозно ми е от Мултипла п.п. Emzo, нали няма да се сърдиш
Kво да се сърдя, на мене стоповете на 3D са ми адски грозни, г*за на 5D е грозен, но стани да седна - повече никога.п.с. все едно да кажа, че на либра фаровете са красиви Иначе от изброетните най ми харесва А3, ама то детска количка, дребничко едно такова.п.с. ако 150 кончета ще са ти малко, далече от ФИАТ и се насочи към ВАГ
Ако си с неограничен бюджет купи това, което ти харесва на теб. Ако гледаш функционалност , разход, безпоаснтост и т.н. си купи Фиат. А3 и ГоУф ще са идейно остарели за тези пари. Относно надеждността...и ауди се разваля и голфове и те- тея Фиата много се развалят ще го чуеш в техните форуми. Давам прост пример 12 г вектра пред 7 г рено - да ти пикая на опела- това го споделям от личен опит. Фиат е просто разумния избор за по-малко пари. Ако се троши поне ще се успкоиш че е евтина кола и за толкова пари толкова, но ако си налял 10 "бонбона" за немски леген и той се троши тогава май вече чувството става друго. Моя съвет е сам да прецениш. Аз лично предпочитам по-новата кола на изгодна цена, разбира се говоря за коли в един клас.
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Ще ти разкажа как стана при мен.Аз си купих Стило 2002-ра, точто тоя модел 115кс, брат ми си взе голф 115кс точно помпа дюза.Ще ти кажа разликите и ти ще си решиш - в плюсове и минуси - за 5 вратиСтило+ вози адски меко- харчи мин 8.5 градско, 4.5 извън ( Минимум ) при 120-160 - 5.5 -6- поправки по електрониката - доста ( около 600лв )+здрав двигател-климатик+мек волан с 2 положения+стъклен покрив+фабричен бас-16ки джанти (готини са, ама скъпи гуми)+цена 6700 за 2002 годинаГолф- вози твърдо и след смяна на всички амортисьори = 800лв (50 за труд)+ харчи 8 градско, 5 извън ( Минимум )+6-та скорост на извънградско му дава 5 разход и при скорост около 160+климатроник- купето му скърца- изгоря му цялата електроника на втория месец ( 2500лв)- счупи бутало ( 4000лв)- твърд волан- цена 10 500 за 1999 годинаГолф 4 не е Голф 2 по качество, научава се гадния начин. Аудито пък е супер, но много тясно отвътре.Ако ти трябва за всекидневка, Фиат-а е ок, ако ти трябва за гъзария - аудито.Ако ти трябва и за двете...такава кола няма
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
п.с. ако 150 кончета ще са ти малко, далече от ФИАТ и се насочи към ВАГ
Е, що! Направо взима едно JTD150
Fiat Stilo 1.9 JTD 16v 140hp е нещо уникално... и с удоволствие бих си купил... самоче са много скъпи Като цяло и намен стило-то ми се струва по одачния вариант... а някои може ли да сподели каква е допълнителната първоначална инвестиция при него?.. ( данъци... застраховки...масла...ролки и т.н.) P.S: а като варвене кой от изброените автомобили е с най-добро ускорение и варви повече ?
Хилядарка,ама може да ти се наложи и гуми да купуваш примерно.Ако имаш 6 хилки и няма от къде да вземеш други си купи кола максимум за 5,та да ти останат парички за обслужване,поне частично,щото обслужването на една кола е относителна велечина в пари.Пожелавам ти успех.Аз съм за стилото,мисля че ще останеш доволен.п.п.При избора не бързай,и ходи с някой който има поглед към модела и мотора.Пълно е с напудрени курници.
Термостат 120-130Тампон ск, кутия - 150Ролки ремъци ама всички - сигурно едно 400лвВодна помпа - 70лв, а Вие сменяте ли си водните помпи Демпферна шайба - 200-220Тампони заден мост - 120Дебитомер - 200-500лв според зависи какъвКойто си мисли, че списъка е преувеличен ...... ми да си мисли Естествено не е задължително всичко това да се смени, ама в повечето случаи .....
Груба сметка по данните на колегата около 1300лв. Тук обаче няма накладки,евентуално дискове-те също не са евтини.Амортесиорче,щангичка нещо...Абе има си сериозен масраф.
затова предпочитам да изчакам и да взема нешо по свястно... от колкото да си купя веднага нещо и да почвам даго правя аз се надявах 1-воначалното обслужване + регистрация и застраховка да е около 1000 лв , но май няма да стане така :D
Термостат 120-130Тампон ск, кутия - 150Ролки ремъци ама всички - сигурно едно 400лвВодна помпа - 70лв, а Вие сменяте ли си водните помпи Демпферна шайба - 200-220Тампони заден мост - 120Дебитомер - 200-500лв според зависи какъвКойто си мисли, че списъка е преувеличен ...... ми да си мисли Естествено не е задължително всичко това да се смени, ама в повечето случаи .....
аз съм топъл-пресен и да ви кажа... за 2.4 ЖТДеко такса, винетка седмична, ГО за 3 месеца, транзитен и нормален номер - 340 пари..водна помпа, ангренаж, 2 ролки, маслен и въздушен филтър - 160 пари /на примоция/ + масло от мен + труд 100 пари...4 зимни гуми Пирели Сотто дзеро 15-ки - 470 паритермостат някакъв накрайник отпред отдясно, антифриз /от мазето/, един маркуч на турбото, нафтов филтър - 300 пари на примоция...ииииииииии 1000 пари не ти стигат...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
И според мен стило-то е най-одачния вариант Като външен вид най ми допада то Ще бъде по ново... ще има евентуално ASR i ESP... смятам че като разход на гориво ще е най-икономично, а и поддръжката му сравнение с Vw i Audi ще е по евтина Мерси много на всички вклучили се в темата Всеки коментар и мнение ще ми е от полза
Коментар