Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор между Fiat Stilo 1.9 JTD, Audi A3 TDI ,Vw Golf TDI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор между Fiat Stilo 1.9 JTD, Audi A3 TDI ,Vw Golf TDI

Здравейте на всички Смятам да си купувам кола и се колебая между Fiat Stilo JTD 115hp , Audi A3 TDI 110hp и Vw Golf TDI 110hp като разполагам с около 6000лв Понеже това ще е 1-вата кола която ще си купувам ми се иска да си взема нешо хубаво и надежно, а не със самото купуване да почвам да правя и да се ядосвам. Много ще бъда благодарен, ако изразите мнението си по вапроса и ме посаветвате какво да избера и също така ако имате някакви конкретни впечатления( положителни и отрицателни ) за някои от изброените коли да ги споделите. Надявам се коментарите да бъдат колкото се може по безпристрастни понеже форума е на фиат Мерси много предварително :D

Хихихи, такива теми никнат като гъбки.На Стило 115 отговора от ВАГ е PD115.Ама за 6 хилки едва ли ще си намериш.Предимството на Стилото ще е трип компютъра и ASR/ESP системата и толкоз.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo може да ти се стори смешно, но това "ВАГ е PD115" нищо неми говори и нещо по конкретно... като надеждност... разход на гориво... ?

Коментар

TDI 115 , това имах предвид.JTD115 е корав мотор, с него ядове няма, има ядове с немската електроника по колата, какво съвпадение само
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

SpOkI написа:
          emzo може да ти се стори смешно, но това "ВАГ е PD115" нищо неми говори
          Фолксваген/Ауди, помпа - дюза /не е комън рейл/, 115 к.с.

Коментар

Здавей Колега,За питането, аз си карам бензинка, и много много не разбирам от дизели, или пък от Аудита или пък Голфове, ама това, което забелязах, когато търсих кола преди две години, е че за Голфче спрямо Браво или трябваше да дам два пъти повече пари за еквивалетна като оборудване и мощност кола една и съща година, или трябваше да е с 4-5 години по-дъртичка за същите пари.Нещата не вярвам да са се променили особено, така че ти си избери - немско или по-младо.А за Стилото като гледам колегите - то си има проблеми, ама както е написал колегата, те не идват от двигателя, а от електрониката...
            Brava 1.6 EL, '98
            182A4

Коментар

по скоро трябва да избираш между Голфа и Фиата аз в момента карам Стило и по-доволен от друга кола не съм бил. Що се отнася до двигателя и електрониката колегата е прав -двигателя е железен просто а за електрониката има си своите слабости но все пак вече коли без електроники няма а с мойта фиатка не съм имал за сега никакви ядове. преди време имах голф 4 и горе долу виждам какви са разликите във разходите като при фиата са с около 2/3 по-ниски. на всичкото отгоре разхода на гориво е по нисък от на голфа ( казвам го без никакви пристрастия просто преди имах голф и сега съм мн благодарен че го замених с фиатката) така че не му мисли много . Айде успех

Коментар

metotko написа:
                по скоро трябва да избираш между Голфа и Фиата аз в момента карам Стило и по-доволен от друга кола не съм бил. Що се отнася до двигателя и електрониката колегата е прав -двигателя е железен просто а за електрониката има си своите слабости но все пак вече коли без електроники няма а с мойта фиатка не съм имал за сега никакви ядове. преди време имах голф 4 и горе долу виждам какви са разликите във разходите като при фиата са с около 2/3 по-ниски. на всичкото отгоре разхода на гориво е по нисък от на голфа ( казвам го без никакви пристрастия просто преди имах голф и сега съм мн благодарен че го замених с фиатката) така че не му мисли много . Айде успех
                мхм и аз чесно казано сам се насочил към стило... като дизаин много ми допада... само да попитам защо исклучваш а3-то ?

Коментар

а3-то кат двигател съм чувал че бива но слабото предно окачване поне на мен лично не ми допада но все пак всеки си избира . а и доколкото знам с тези алуминиеви носачи не му върви хич на а3-то

Коментар

+1 за Стилото
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

А някои може ли да каже нещо по конкретно за някои от моделите.... по съшествени прилики и разлики....по големи предимства и недостатаци.. примерно кое е по скъпо за поддръжка.... кое е по икономично от към разход на гориво..... кое е по здраво и надеждно... И мерси много на всички които писшат в темата, всеки коментар ще ми е от полза

Коментар

Мисля че с малко повече ровене от твоя страна във всеки един от форумите на посочените марки, ще намериш за моделите всичко което те интересува.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

metotko написа:
                          а3-то кат двигател съм чувал че бива но слабото предно окачване поне на мен лично не ми допада но все пак всеки си избира . а и доколкото знам с тези алуминиеви носачи не му върви хич на а3-то
                          Слабо окачване? Алуминиеви носачи? Пич, ти сигурен ли си, че си виждал А3-ка Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

ако ще е Стило - нека да е триврато! Петте врати - мноо грозно, по-грозно ми е от Мултипла п.п. Emzo, нали няма да се сърдиш
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

metotko написа:
                              Аз мога да ти гарантирам, че окачването на а3 е просто и евтино, като на Браво-то. Слабо окачване? Пак си в грешка. С алуминиевите носачи пак не уцели. Те са при а4, но пък там возията е от друга класа.
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                              X