Здравейте колеги,Първо поздрави за изключително пълният( с информация) уебсайт, който имате!Ще сменям возилото и се колебая между следните две возила:FIAT STILO 1,9JTD 115 КС. -2004 ИЛИ OPEL ASTRA H 1,7 CDTI- 101 КС. 2005 края.Астрата я предлагат за около 9500-10000 ( има сервизни документи).Стилото е от борса и поне видими външни и вътрешни фрапатни проблеми няма. Цената му е 7000 лв.Бих искал да чуя вашето откровено мнение за Фиата- по-добър ли е от астрата? Пък дори и за астрата, ако имата опит с нея.Знам, че сте фенове на Фиат, но всяко възможно най-безпристрастно мнение ще бъде от полза.Благодаря предварителн!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор между Stilo 1,9jtd и Опел астра 1,7 cdti 101 ks. 2005
Collapse
X
-
Определено мисля, че за Стило 7000лв от 2004 г е прилична сума (не е много, но не е и малко). Моето мнение обаче е по-различно, предвид колите продавани в Горубляне (една от 20-30 може би става, след като се инвестират още 1500-2000 лв за да се приведе в състояние да няма забележка, да е абсолютно изправна, гуми да се купят и т.н.). Ако сервизната история на Астрата е точна (и най-вече няма нищо притеснително в нея), и парите не са ти проблем за нея, вземай я. Стилото със сигурност ще можеш да се пазариш и да свалиш поне 600-700 лв, но ще дадеш още 1500 поне за да го пуснеш в движение. Избора си е изцяло твой. :DStilo 1.6 16v
Коментар
-
2004-та Стилото би трябвало да е фейс лифт, където се предполага че повечето проблеми са изчистени, а на такава Астра не съм се качвал, но имам 2-3 познати с такива и не са се оплаквали от някакви сериозни проблеми. А щом Опела има сервизна история е добре, защото поне ще знаеш в какво състояние и как е поддържана, за Стилото трябва да си много внимателен, защото както казаха и по-нагоре ако го вземеш за 7000лв, после нищо чудно да ти стъпи и на парите на Астрата :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар