Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор между Stilo 1,9jtd и Опел астра 1,7 cdti 101 ks. 2005

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор между Stilo 1,9jtd и Опел астра 1,7 cdti 101 ks. 2005

Здравейте колеги,Първо поздрави за изключително пълният( с информация) уебсайт, който имате!Ще сменям возилото и се колебая между следните две возила:FIAT STILO 1,9JTD 115 КС. -2004 ИЛИ OPEL ASTRA H 1,7 CDTI- 101 КС. 2005 края.Астрата я предлагат за около 9500-10000 ( има сервизни документи).Стилото е от борса и поне видими външни и вътрешни фрапатни проблеми няма. Цената му е 7000 лв.Бих искал да чуя вашето откровено мнение за Фиата- по-добър ли е от астрата? Пък дори и за астрата, ако имата опит с нея.Знам, че сте фенове на Фиат, но всяко възможно най-безпристрастно мнение ще бъде от полза.Благодаря предварителн!

Моя глас е за астрата.Малък данък, народна кола Стилото са му много 7000.Ако е в топ състояние не са много, щото като се вземе за 5 после идва пак 7, че и отгоре
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

+1 за Астрата,не съм фен на опел,но имам наблюдение точно върху такъв автомобил и останах силно очарован.
      Peugeot 307 2.0i ГИ
      ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Стилооооооо!

Коментар

Иаз съм за Астрата много малко съм карал такъв модел но много добро впечатление ми направи.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Определено мисля, че за Стило 7000лв от 2004 г е прилична сума (не е много, но не е и малко). Моето мнение обаче е по-различно, предвид колите продавани в Горубляне (една от 20-30 може би става, след като се инвестират още 1500-2000 лв за да се приведе в състояние да няма забележка, да е абсолютно изправна, гуми да се купят и т.н.). Ако сервизната история на Астрата е точна (и най-вече няма нищо притеснително в нея), и парите не са ти проблем за нея, вземай я. Стилото със сигурност ще можеш да се пазариш и да свалиш поне 600-700 лв, но ще дадеш още 1500 поне за да го пуснеш в движение. Избора си е изцяло твой. :D
            Stilo 1.6 16v

Коментар

2004-та Стилото би трябвало да е фейс лифт, където се предполага че повечето проблеми са изчистени, а на такава Астра не съм се качвал, но имам 2-3 познати с такива и не са се оплаквали от някакви сериозни проблеми. А щом Опела има сервизна история е добре, защото поне ще знаеш в какво състояние и как е поддържана, за Стилото трябва да си много внимателен, защото както казаха и по-нагоре ако го вземеш за 7000лв, после нищо чудно да ти стъпи и на парите на Астрата :D.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Две години карах Астра G със същия двигател. Моите впечатления са, че е много непретенциозна и надеждна кола. Вече си зависи и как е поддържана. След нея смених две модификации на Астра H и смея да твърдя, че като за народна БГ кола Опел е перфектен.
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

По-добрия избор е Astra

Коментар

Карал съм Опел Астра 1,4 бензин 90к.с. 2007г. и мога да кажа, че автомобила вози доста прилично, като до ден днешен са сменяни само консумативи.
                    Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

колега, не пускай темата във форума на опел, че там ще ти кажат да вземаш фиатаи аз бих избрал опела. Смятай.....
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Още нещо се сетих, виж опела дали има филтър за твърди частици, че поне при Стило 115 няма, няма и ламбда сонди.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

+1 за Опела.. Двигателчето е хубаво и за мен е по-добрия вариант! (имам някакви дребни наблюдения и останах много очарован!)
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Карал съм астра с този мотор и много ми харесва динамиката и возията.Според мен е по добрия избор.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Опелите не ползват ли двигатели на Фиат До колкото знам те нямат CR.

Коментар

Working...
                              X