piftho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсано жило на съединител - Фиат Браво 1.6 103к.с.
Collapse
X
-
При мен проблема беше същия, мисля че 3 жила скъсах, двама майстори го правеха и все неставаше. В крайна сметка едно приятелче нагласи нещата, на пръв поглед супер непрофесионално го направи но важното е че от година нямам проблем и педала е перфектен :D Сложихме дългото жило като го пусна да минава под скоростите, да виси без никакво съпротивление един вид. после го прихванахме да не стърчи отдолу и нещата заспаха. Наистина на пръв поглед много дърварско направено но поне забравих за проблемите със скоростите.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всичкиSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
piftho написа:Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всичкиBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:piftho написа:Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всичкиSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
miro2177 написа:piftho написа:Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар