Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъсано жило на съединител - Фиат Браво 1.6 103к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

piftho написа:
    spark написа:
    Аз пък съм 4 години с ново дълго жило от 20лв от магазина на хит-ко, марка RICAMBIFLEX. Напълних го с грес доколкото можах. Има една чупка, която прави между 2 тръби преди да влезе в купето, там мисля че е тънкото място при монтажа.
    spark, имаме ли някакъв шанс да снимаш точно тази чупка? ..... Дали би те затруднило? Ще съм признателен наистина, а и колегите със сигурност. И моето жило е MALO от AXM, Ricambiflex нямат тук в Софето.
    Точно от АХМ го взех жилото - http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=1&show=1Не мога да го снимам, но както казват колегите е точно зад педалите в двигателния отсек. Така го беше сложил майстора, че чупката имаше формата на обърнато V.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

При мен проблема беше същия, мисля че 3 жила скъсах, двама майстори го правеха и все неставаше. В крайна сметка едно приятелче нагласи нещата, на пръв поглед супер непрофесионално го направи но важното е че от година нямам проблем и педала е перфектен :D Сложихме дългото жило като го пусна да минава под скоростите, да виси без никакво съпротивление един вид. после го прихванахме да не стърчи отдолу и нещата заспаха. Наистина на пръв поглед много дърварско направено но поне забравих за проблемите със скоростите.
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Аз ще ходя другата седмица при твоя човек дано ми оправи проблема

Коментар

Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всички
          Skoda AMfabia 1.2 12v
          exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

piftho написа:
            Аз не казвам, че нямат Ricambiflex, въпроса беше, чекогато говорих с момчето седмица преди да отида там, ми каза, че няма да може и да ми достави.Както и да е. Явно ще се опитам да го прекарам под скоростите пък да видим. Дано успея.Поздрави на всички
            Ами аз съм с 1,6 а ти като гледам с 1,8 незнам при теб как ще бъде дали ще има разлика. Освен това помня че напълнихме кожука с грес :D Жилото излиза от купето минава под скоростите и влиза от другата страна от към бронята. Аз не разбирам много от подробностите но така го направи и стана пушка :D дано да съм помогнал. Успех!
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
              piftho написа:
              Ами аз съм с 1,6 а ти като гледам с 1,8 незнам при теб как ще бъде дали ще има разлика. Освен това помня че напълнихме кожука с грес :D Жилото излиза от купето минава под скоростите и влиза от другата страна от към бронята. Аз не разбирам много от подробностите но така го направи и стана пушка :D дано да съм помогнал. Успех!
              Ами да ти кажа може и да има разлика, но със сигурност ще опитам, защото ми омръзна да правя някакви врътки, да го свалям слагам направо полудях вече. Сега ще си ходя към Плевен и пред блока имам канал, така че се надявам да имам възможността да го наглася
              Skoda AMfabia 1.2 12v
              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

miro2177 написа:
                piftho написа:
                Горе долу така става. Много внимавай само да не го прекараш над полуоската и после под скоростите, че аз така го прекарах един път в бързината. На 1.8 имам, т.е някога е имало, сега е побългарено, някаква като скоба в която да влезе и да стегне, като водно съединение някакво(от долу на кутията). Като идея пробвах и да застопоря кожуха с водни стеги, да не мърда а да мърда само жилото. Една долу на кутията и две за тръбите на климатика, и една шпилка пуснах от стойката на акумолатора, малко порн*графско стана ама беше една идея по - добре с турските жила.Някой пробвал ли е да направи пластмасовите елементи метални? На педела и на купето. Това на купето го пипнах леко заоблено там дето се трие и го омотах в термошвалка. След цялата тая гимнастика се скъса по средада . Не съм пробвал само да смяна самото жило с нещо по биковито.Аз почвам да мисля, че не е номера да направим жилата да се теглят Камази с тях, а да се види от каде идва проблема с усилието върху това жило. Да няма проблем с вилката, да е спукана, да се движи трудно

Коментар

Working...
                X