Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

няма мощност

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

няма мощност

fiat Bravo 1.9 TDI 1997g/ 100k.s. нещо няма мошност.харчи 8 на сто градско.турбото се включва на 3000 оборота но не изтегля както трябва.за 100 к мисля че трябва да има повечко хала.на какво може да се дължи това???може ли да е турбо компресора или е друго и колко струва едно турбо на тая кола
    Bravo 1.9 TD/100

И аз имам същия двигател, но турбото ми се включва от 2000 оборота, но и аз си мисля,че за 100 коня май трябва да бяга повече ( става дума за ускорение). Иначе на изкачване си държи скоростта, но все си мисля,че може и още.

Коментар

doofiat написа:
      И аз имам същия двигател, но турбото ми се включва от 2000 оборота, но и аз си мисля,че за 100 коня май трябва да бяга повече ( става дума за ускорение). Иначе на изкачване си държи скоростта, но все си мисля,че може и още.
      утре ще я водя на доктор и тои ще каже
      Bravo 1.9 TD/100

Коментар

Абе хора, с какво го включвате това турбо??

Коментар

me_to_u написа:
          Абе хора, с какво го включвате това турбо??
          ами аз на волана имам един надпис FIAT като го натисна и тромби, а като го дръпна и се включва турбото
          Bravo 1.9 TD/100

Коментар

турбото се включва на 3000 оборота
            ами аз на волана имам един надпис FIAT като го натисна и тромби, а като го дръпна и се включва турбото
            Ами значи късно дърпаш надписа.....
            Настоящата - Ford Focus ST
            Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
            Франкенщайн - R.I.P.
            Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

dvrender написа:
              doofiat написа:
              утре ще я водя на доктор и тои ще каже
              И да кажеш каква е диагнозата

Коментар

Working...
              X