Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, колко харчи браво jtd?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, колко харчи браво jtd?

и друго.. исками се да врътна едно, две кръгчета на такова, за да придобия представа за вървежа, та някой от притежателите на jtd ако е любопитен за вървежа на хгт, да се обажда без да се срамува!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Re: Колеги, колко харчи браво jtd?

Mitko написа:
    toko написа:
    и друго.. исками се да врътна едно, две кръгчета на такова, за да придобия представа за вървежа, та някой от притежателите на jtd ако е любопитен за вървежа на хгт, да се обажда без да се срамува!
    Браво не съм карал с този мотор но карах Добло. Мотора е много пъргав и динамичен. Разход с моето каране към 6.4 градско. Шофьора който работи с тази кола го докарва на 5.6
    хех мерси Митко за отговора, тоя разход звучи като песен в моите уши! за пъргавостта предполагам че е така, дават го с 200 Н.м. още при 1500 оборота, но ми се иска да се убедя сам :D колеги с джей ти ди - та призовавам ви.. хайде да разменяме колите за по една, две врътки!
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Коментар

Re: Колеги, колко харчи браво jtd?

toko написа:
        аз като го засякох беше 6-6.5 ама предимно градско каране. аз го форсирам доста щото съм нервак
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
        X