Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за помпа на съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за помпа на съединителя

Значи проблема е, че започна да ми намалява спирачната течност. След обстоен преглед+смяна на теяността се разбра, че проблема е в помпата на съединителя. От нея сълзи по малко и затова ми намалява. Та въпроса ми е има ли някакви упътнения в нея или нешо такова, от което може да сълзи за да сменя само тях, защото иначе помпата си работи перфектно, съединителя си се натиска леко и няма смисъл да я сменям цялата ако има по-икономичен вариант . Мерси предварително.
    Bravo HGT

Сваляш помпата и отиваш зад балкан стар, мисля, че някакъв бивш дап се води. В момента има много складове на фирми там.................. та има човек който изработва всякакви уплътнители за няколко минути пред теб. Можеш да провериш за цената и да си прецениш как ще ти е по изгодно. Аз съм ползвал досега няколко пъти неговите услуги и никога след това не съм имал проблем.Трябва да погледна визитката за да дам точен адрес и тел. ако искаш.

Коментар

Провери вътрешната повърхност на помпата-там където се движат гумичките.При наличие на малки язвички новите гумички няма да изкарат дълго. Разглобяваш помпата,хубаво я измиваш с чешмяна вода и гледаш на дневна светлина какво и е състоянието.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
      X