Значи колата е пунто gt проблема е следния пуснах спортният филтър с маркуч между акумолатура и фара и сега почна да ми светва инспекцията като колата работи намясто примерно като спра на сфетофар светва за около 30 сек. после гасне възможно ли е да е от филтъра и , че недостига достатъчно въздух до него Преди тва го бях закачил направо на дебитомера и съсипах 1 затова сега е филтъра с маркуч настрани да не смуче топъл въздух :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър
Collapse
X
-
Re: Спортен филтър
Speedster написа:Значи колата е пунто gt проблема е следния пуснах спортният филтър с маркуч между акумолатура и фара и сега почна да ми светва инспекцията като колата работи намясто примерно като спра на сфетофар светва за около 30 сек. после гасне възможно ли е да е от филтъра и , че недостига достатъчно въздух до него Преди тва го бях закачил направо на дебитомера и съсипах 1 затова сега е филтъра с маркуч настрани да не смуче топъл въздух :D"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
Speedster написа:от кво може да ми светва лампата инспекцията ?и аз съм с K&N за коли до 2000 кубика"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар