Здравейте.Преди време сложих т. н. спортно гърне на Бравата (мотор 1,6), но тя не изкарва никакъв звук, все едно съм с обикновенното гърне. Даже направих опит и я запалих без крайното гърне (оригиналното го свалиш защото беше поизгнило, явно ог газта), като резултата беше, че не заработи по шумно, както е при автомобилите със свалени гърнета, а си заработи съвсем тихо.Това същото "спортно гърне" реве много яко, че беше на един приятел на опела и полицаите постоянно му правеха забележки че е много шумно.Огледах гарнитурата която свързва изходящите тръби с тръбите, малко е поизгоряла и ще трябва да я сменя. Имам чувството че не всички газове излизат от крайното гърне, а може да излиза част от тях от тази гарнитура и затова да не изкарва хубав звук гърнето. Когато поизрежа автомобила се появява един направо дражнещ звук и ме съмнява да не идва от тази гарнитура. Та въпроса ми е имат ли тези автомобили заглушители някъде по тръбите?Виждал съм една Марея, която изкарва много хубав звук с оригиналното си крайно гърне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли заглушители Бравата
Collapse
X
-
Освен гърнетата друг заглушител по изпускателната система няма ,ако катализатора ти е запушен ако е там още можеби причината е там или средното гърне .А за мареята за за която пишеш с колко цилиндъра беше че вади добър звук.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
dani389 написа:Освен гърнетата друг заглушител по изпускателната система няма ,ако катализатора ти е запушен ако е там още можеби причината е там или средното гърне .А за мареята за за която пишеш с колко цилиндъра беше че вади добър звук.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар