Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За тампона на двигателя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За тампона на двигателя?

Задния тампон (на Типото) на двигателя ми е скъсан. Чува се тропане от него ама още не съм го сменил (причина - време+пари).Днеска като тръгнах по-бързичко и колелетата избускуваха цялата предница се раздруса и чух няколко пъти да чука силно.Ако не го сменя супер спешно това дали е опасно?Става въпрос за задния тампон (два са от пред на роговете а третия е от зад почти до скоростния лост - за него става на въпрос)Някакви съвети и допълнения?Благодаря!
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Може и да ти изпадне двигателя, както на един приятел с едно браво

Коментар

по добре карай "лошият" капоне до като намериш време и пари.
      UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Аз старата си кола (форд фиеста) я карах със скъсан тампон около 1 година и така я продадох после.Няма кой знае какво страшно ама ако ще си я караш колата го смени и недей дава много зор на типото докато неси разбил и другите

Коментар

Мога да ти кажа че се сменя много лесно като легнеш отдолу ама като стигнеш дотам кажи и ще ти споделя повечр.АЗ ги сменявах преди време и 3-те на Типо 1.4 и цената общо за 3-те беше около 60 лева поотделно бяха около 15-25 всеки ама не помня с точност конкретния каква цена беше.Не е много фатално ама не е полезно за механизма на скоростите (щангите) и за другите 2 тампона.
          Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

сменяи братле мен така тампона на скоростите лупаше и тъкмо го бях купил и отивах към маистора а знаех от 4 дена и как тръгвам ми се къса болта дето го държи тампона от там ми изкача вътрешното каре и гледаи мазало из цяла софия няма каре за моито фиатче спортинг от ванто ми казаха 80 лв и 20 дена доставка и викам ма вие луди ли сте та ми го преправиха та по добре смени да ти е мирна главата
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
            X