Задния тампон (на Типото) на двигателя ми е скъсан. Чува се тропане от него ама още не съм го сменил (причина - време+пари).Днеска като тръгнах по-бързичко и колелетата избускуваха цялата предница се раздруса и чух няколко пъти да чука силно.Ако не го сменя супер спешно това дали е опасно?Става въпрос за задния тампон (два са от пред на роговете а третия е от зад почти до скоростния лост - за него става на въпрос)Някакви съвети и допълнения?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За тампона на двигателя?
Collapse
X
-
Мога да ти кажа че се сменя много лесно като легнеш отдолу ама като стигнеш дотам кажи и ще ти споделя повечр.АЗ ги сменявах преди време и 3-те на Типо 1.4 и цената общо за 3-те беше около 60 лева поотделно бяха около 15-25 всеки ама не помня с точност конкретния каква цена беше.Не е много фатално ама не е полезно за механизма на скоростите (щангите) и за другите 2 тампона.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
сменяи братле мен така тампона на скоростите лупаше и тъкмо го бях купил и отивах към маистора а знаех от 4 дена и как тръгвам ми се къса болта дето го държи тампона от там ми изкача вътрешното каре и гледаи мазало из цяла софия няма каре за моито фиатче спортинг от ванто ми казаха 80 лв и 20 дена доставка и викам ма вие луди ли сте та ми го преправиха та по добре смени да ти е мирна главатаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар