каква може да е причината fiat bravo 1.9tDi да няма мошност.казаха ми че може да е air dynamic meter-a възможно ли е????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
air dinamic meter????????
Collapse
X
-
Re: air dinamic meter????????
Mitko написа:dvrender написа:каква може да е причината fiat bravo 1.9tDi да няма мошност.казаха ми че може да е air dynamic meter-a възможно ли е????Bravo 1.9 TD/100
Коментар
-
dvrender написа:Mitko написа:dvrender написа:каква може да е причината fiat bravo 1.9tDi да няма мошност.казаха ми че може да е air dynamic meter-a възможно ли е????SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:dvrender написа:Mitko написа:dvrender написа:каква може да е причината fiat bravo 1.9tDi да няма мошност.казаха ми че може да е air dynamic meter-a възможно ли е????Bravo 1.9 TD/100
Коментар
-
dvrender написа:Nino написа:dvrender написа:Mitko написа:dvrender написа:каква може да е причината fiat bravo 1.9tDi да няма мошност.казаха ми че може да е air dynamic meter-a възможно ли е????SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
dvrender написа:1.9 турбодизел 100ксSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
dvrender написа:за пушенето не пуше.стенян е ремък и филтър но не от мен а от предишня собстженик.колата просто неможе да вдигне повече от 120 на равен път.Все едно че няма турбо.вклучва се на 3000 оборота но все тая няма файда.няма добро изтегляне.харчи към 8-9/100 което също ме учудиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
малко развитие по случая: Ходих на сервиз казаха ми че турбо компресора вдига много малко налягане .5 при нормално 1.05 турбото никъде не е омаслено на вчншен вид изглейда много добре за да е отишло.Поради скъпия ремонт реших да потвърдят диагнозата от друг сервиз за да съм сигурен че е вярна.В другия ми казаха че не било турбото а било някаква гумичка на помпата била спукана и затова нямала мощност. Работя в пайнер и шофьора ми каза че било дебитомер. какво да правя оттук нататък незнамBravo 1.9 TD/100
Коментар
-
Тенка, стига слуша шофъори ’специалисти’ - аз ти казах - за мене турбо.Доколкото разбрах и компресията ти е мерена и е добре - ако си за дебитомер ще имаш прекъсване. кашляне и пушене. А на тебе колата ти просто няма мощност - не ти бача турбото. Иначе работата на мотора и на празен ход и на средни обороти е много равномерна и тиха, което за мен е както вече казах - турбо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар