Здр. Знам, че някои от вас карат Alfa Romeo и искам да попитам тук понеже не мога да се регистрирам във другия форум.Карам Brava и съм много доволен , но мисля да я сменям с 166-ца.Брат ми ще ходи до Германия и щи ми докара кола и съм решил да е 166 2.4 JTD.Въпроса ми е ако някой кара да даде някой акъл заслужава ли си или не ,защото срещам само негативи от "разбирачи" , а и е много рядко срещана по улицата.Почетох в алфа форума и собствениците на този автомобил се изказват доста ласкаво за модела , а и мен ме е грабнала.Мисля че има и Мареи с този двигател.И за последно има ли някой представа колко и е данака и ГО на този мотор.Мерси ако някой се включи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa 166 2.4 JTD
Collapse
X
-
Преди да я вземеш,ако незнаеш имай впредвид че потдръжката и обслужването на тази кола е в пъти по скъпо от на бравата.Окачването също и е по скъпичко и то доста.Но пък предлага много комфорт и добра динамика.(имам колега с 166 2.4 - не е много доволен,нече се троши често,ама строши ли се всичко е скъпо)Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
Alfa 166 2.4 JTD има няколко разновидности на двигатели с конкретната кубатура.Преди и след facelift и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар