Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

може ли да се сложи климатик на пунто дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може ли да се сложи климатик на пунто дизел

старото пунто е!

Re: може ли да се сложи климатик на пунто дизел

pow написа:
    старото пунто е!
    всичко може ама е скъпо много за съжеление ,преготви се за около 1500лв
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: може ли да се сложи климатик на пунто дизел

stef написа:
      pow написа:
      старото пунто е!
      всичко може ама е скъпо много за съжеление ,преготви се за около 1500лв
      колко е един климатик, поставянето, зареждането и монтажа, долу-горе?

Коментар

ами нали съм ти написал колко е горе долу :D
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
          е ти тва дето си го писал и аз го зная имах предвид подробности, щото си купих вчера едно климатиче за 150 кинта, днес ще го сглобим и после ще го мъдря в колата, незнам дали има място за него, след като колата не е с клима?? дай по-съществен чат да водим, а не само голословия- 1500 кинта и готово

Коментар

Ако е турбодизел бива, но ако е атмосферен, климатика малко множко ще му дойде!
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

pow написа:
              stef написа:
              е ти тва дето си го писал и аз го зная имах предвид подробности, щото си купих вчера едно климатиче за 150 кинта, днес ще го сглобим и после ще го мъдря в колата, незнам дали има място за него, след като колата не е с клима?? дай по-съществен чат да водим, а не само голословия- 1500 кинта и готово
              ами ок ти кажи какво си взел за тея пари щото ми се струват малко по принцип специално за пунто не съм запознат но предполагам няма голямо значение за какво кола е частите са почти едни и същи та трябва да имаш 1 компресор2 кондензатор3 вътрешния кожух където стои обикновено радиаторчето на парно при климата е друг които има място и за испарителя и за радиаторче за парното4 управлението вътре в купето /врътките за парно/климатик/5 тръбите които свързват компресор кондензатор и изпарител6 перката за охлаждане на радиатора трябва да е двускоростна или втора перка не знам как е при пунто7 филтър на климатика/не поленов/ с датчик на него осушител му казват8 ремък + ролка за задвижване на компресораами горе долу това трябва да имаш в комплекта или трябва да си го набавиш ако нямаш нещо от тези неща може да има и друго но сега не се сещам за поставяне мисля че струва около 350-400лв
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

да

точно това което си изброил, даже +няколко джаджи дето незнам за кво са, та мисълтами бе, има ли просто място къдто да се постави компресора, другото ще се намести по мои наблюдения..........дайте от аутодатата малко инфо или подобно, къде е компресора на пунтото с клима?! поздрави на всички които вземат участие

Коментар

Working...
                X