Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво става ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво става ?

напоследък тази кола ме дразни много няма хидравлика все нещо не и е в ред и скърца и тия стъкла и те скърцат и скоростите нещо се разшумяха и съединетеля ми прави сечено и гори много .....а за 4000лв било идеално да бях взел друга съжалявам

Re: какво става ?

punto94 написа:
    напоследък тази кола ме дразни много няма хидравлика все нещо не и е в ред и скърца и тия стъкла и те скърцат и скоростите нещо се разшумяха и съединетеля ми прави сечено и гори много .....а за 4000лв било идеално да бях взел друга съжелявам
    хммм... хидравликата - трябва да видиш какво е, но характерно за италианските автомобили е изключително мекия волан!за скърцането на стъклата може да се оправи със смазване на релсата по която се избутват нагоре.Скоростите и съединителя - в сервиз!Иначе какво да ти кажа... трябва да гледаш внимателно при покупките!УСПЕХ ти желая и дано се оправи и да те радва количката след ремонтите!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Re: какво става ?

punto94 написа:
      напоследък тази кола ме дразни много няма хидравлика все нещо не и е в ред и скърца и тия стъкла и те скърцат и скоростите нещо се разшумяха и съединетеля ми прави сечено и гори много .....а за 4000лв било идеално да бях взел друга съжелявам
      Ами купи си нова за да не се дразниш...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
      X