Има ли такъв двигател,защото питах продавача каза че е 1.4 16V а не виждам фиат да имат такъв на Брава.Да не би да е 1.2 16V ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли двигател на Брава 98/99 година 1.4 16V ?
Collapse
X
-
Няма.В повечето случаи тия по автокъщие пишат каквото им хрумне че звучи по добре .http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега аз съм от Варна и точно съм ги гледал повечето Брава/Браво по салоните и ще ти кажа каква им е схемата. По принцип Браво/Брава която е на стъкла 99 г. задължително е 1.2 16в. а не 1.4 .Един от джамбазите беше писал , че е 1.4 а колата от всякъде си беше даже 2000 г. Питах го защо я е писал 1.4 като такава година с такъв двг. няма.отговора беше: ,,.....абе това го знаеш само ти и още няколко човека...тъпия българин като му кажа, че колата е 1.2 и той веднага се плаши, че бил слаб за това купе .... пък и по принцип много малко хора знаят, че фиат имал такъв двигател.За това съм писал, че е 1.4 за да не се плашат...." край на цитата.т.е. джамбазите си лъжат хората кои то не са запознати и когато си я вземеш и регнеш и като ти излезе, че е 1.2 следва изненада.Това е отговора.Инъче колегите са ти казали по горе: от 99 г. на стъкла и рама производство им а 1.2 няма 1.4 пълен абсурд.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
ilian borislavov georgiev написа:До колкото знам след 98г. започват монтиране на мотори 1,2 и спират 1.4. Има и малки разлики в интериора /двете решетки за парното на централната конзола не са прави а заоблени, монтира се климатроник а не климатик, пластмасата на арматурното табло е с по-едра структура/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар