Здравейте колеги , много съм щастлив :D купих си Stilo, това ми е първата кола и никога до сега не съм се занимавал с колата която карах на баща ми :D И така ще ви питам доста въпроси, ако някой го дразня с въпросите да не се занимава да ми отговаря
Нямам никакъв опит и сега питам
1.Какви са консумативите които трябва да и сменя, примерни цени да ми дадете за ориентир и от къде най тънки цени.Имам масло пълна синтетика 5w 30w мисля че ще стане?
2.Искам да и сложа спортен филтър (тунинг мания) :D И въпроса ми е искам нещо на JR , какво ще посъветвате модел Конус или Панелен и ако е Конус какви размери трябва да е , и дали няма да пречи на дебитомера?3.Да питам на колко оборота се включва турбото? Няква информация за него :D4.Колата е с климатик не с климатроник може ли да се смени конзолата на климатика с такава на климатроник и ако може какво трябва да взема още за да го направя климатроник?
5.Какво ще се получи от към вървеж ако отдолу го направя права тръба без гарнета и катализатори?6.Джанти разбрах им размерите, но мога ли да и сложа 14ки :D да е по пъргава
ВПЕЧАТЛЕНИЯ от днешния ми test drive: Колата ми харесва как вози меко поне на мен така ми се струва :D има си екстрите г/д които исках. Карах я до към 3,000 оборота , колата върви но не за 115 коня а ми като за 90
взех я от една авто къща, не знам от колко време не е карана пише че на 78 хиляди км. На мен неми се вярва да е на толкоз този каза че не я е превъртъл километража и на много да е на 150 хиляди , не ми се струва издухана, може и да е но според вас? Може ли да върви така защото не е карана, или консумативите и са старички вече (въздушен филтър), мръсен дебитометър, казаха ми че може и да си има грешки в компа и ако се изчистят да се оправи други варианти не знам :D Вие кажете?

Коментар