Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като загрее колата скоростите влизат много трудно!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като загрее колата скоростите влизат много трудно!!!!!

Когато загрее колата скоростите,особено първа,влизат с доста мъка.Не стърже,не буксува при тръгване просто влизат мнго трудно.Става въпрос за Fiat-Bravo 1.6 16V

педала на съединителя ти да не е потънал,аз имах подобен проблем когато загрее се разтягаше жилото на съединителя и неможеха да се вкл.скоростите

Коментар

Ми не педала не е потънал,а и аз преди 6-7 месеца сменях жилото защото се скъса.

Коментар

Re: Като загрее колата скоростите влизат много трудно!!!!!

doychev написа:
        Когато загрее колата скоростите,особено първа,влизат с доста мъка.Не стърже,не буксува при тръгване просто влизат мнго трудно.Става въпрос за Fiat-Bravo 1.6 16V
        Педала на съединителя твърдичък ли ти е? :D Задна и тя ли влиза трудно и с хъркане?

Коментар

doychev написа:
          Ми не педала не е потънал,а и аз преди 6-7 месеца сменях жилото защото се скъса.
          На мен ми се струва, че ще трябва да сменяш съединител, за съжаление

Коментар

[/quote]На мен ми се струва, че ще трябва да сменяш съединител, за съжаление Wink[/quote] А бе и аз имах такова предположение ама се надявах да не се налага

Коментар

biser_as написа:
              doychev написа:
              На мен ми се струва, че ще трябва да сменяш съединител, за съжаление
              Имах такова преположение ама се надявах да не се налага.Днеска ще се разбере.

Коментар

със сигурност съединител по тази причина го смених преди няма и 2 седмици/а вътре кво да гледам, нормално износен съединител би трябвало да буксува а не да не отделя както правеше/след смяната всичко ок.
                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Еми аз за сега затегнах жилото и се надявам да искара още поне 1-2 месеца ноще трябва да го сменя това стана ясно!!!

Коментар

Би трябвало да има механизъм за обиране на луфта при износване на съединителя... Тресчотен гребен на педала или нещо подобно. Виж първо този механизъм преди да дадеш 200-300лв за комплект съединител.Успех.
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

doychev написа:
                      Еми аз за сега затегнах жилото и се надявам да искара още поне 1-2 месеца ноще трябва да го сменя това стана ясно!!!
                      Мми надявай се жилото ти да изкара още 1-2 месеца и да не се скъса отново.

Коментар

doychev написа:
                        колега това със жилото и аз го направих но само за 900км. и се скъса затова деистваи
                        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

И аз смятам че ще е по добре да го сменя за да си спестя други главоболия.Благодаря за помоща!!!

Коментар

Working...
                          X