Когато загрее колата скоростите,особено първа,влизат с доста мъка.Не стърже,не буксува при тръгване просто влизат мнго трудно.Става въпрос за Fiat-Bravo 1.6 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като загрее колата скоростите влизат много трудно!!!!!
Collapse
X
-
Re: Като загрее колата скоростите влизат много трудно!!!!!
doychev написа:Когато загрее колата скоростите,особено първа,влизат с доста мъка.Не стърже,не буксува при тръгване просто влизат мнго трудно.Става въпрос за Fiat-Bravo 1.6 16V
Коментар
-
със сигурност съединител по тази причина го смених преди няма и 2 седмици/а вътре кво да гледам, нормално износен съединител би трябвало да буксува а не да не отделя както правеше/след смяната всичко ок.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Би трябвало да има механизъм за обиране на луфта при износване на съединителя... Тресчотен гребен на педала или нещо подобно. Виж първо този механизъм преди да дадеш 200-300лв за комплект съединител.Успех.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
doychev написа:Еми аз за сега затегнах жилото и се надявам да искара още поне 1-2 месеца ноще трябва да го сменя това стана ясно!!!Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар